Răbdare. Răbdare. Răbdare. Nimic nu-i mai de preț decât răbdarea. Sau cel puțin asta vor să ne învețe producătorii jocului The Final Fantasy VII când au amânat data de lansare. Fanii jocului așteaptă cu sufletul la gură de ani de zile lansarea capodoperei pe PlayStation 4. Dar răbdarea le este testată de niponii prea perfecționiști ca să lanseze un lucru de care nu sunt pe deplin mulțumiți. De aceea, dacă te numeri printre posesorii de PlayStation 4 care abia așteaptă să-l revadă pe Cloud în acțiune, fă o corectură și mută însemnarea din calendar de pe 3 martie pe 10 aprilie.

Conform declarațiilor producătorului Yoshinori Kitase decizia nu este deloc una ușoară. Datorită spiritului japonez, și lor le-ar fi plăcut să-și țină promisiunea, dar se simt obligați de a apela la această măsură drastică pentru niponi pentru a mai câștiga puțin timp în vederea perfecționării jocului. Kitase își cere scuze în numele tuturor membrilor echipei și mulțumește pe această cale celor care de-a lungul anilor și-au demonstrat loialitatea și încrederea în acest concept.

Ce se întâmplă la capătul răbdărilor?

Probabil că nu puțini sunt cei care vor devora jocul la scurt timp după lansare și de aceea ne-am gândit să aducem în discuție și această chestiune extrem de importantă. The Final Fantasy VII este un joc împărțit în mai multe episoade și cu toate că unii dintre noi vor fi ajuns deja la capătul răbdărilor în momentul lansării, data comunicată este valabilă doar pentru porțiunea de joc numită Midgar.

Au trecut deja cinci ani de când fanii jocului The Final Fantasy VII au sărit în sus de bucurie când în 2015 se anunța acest remake spectaculos. Dar poate că faptul că durează atât până să ne aventurăm din nou în povestea lui Cloud pe care o cunoaștem deja, dar o vom experimenta într-o abordare cu totul nouă, este un semn că viitorul joc va fi la fel de greu de uitat precum a fost de dificil de așteptat.

Articole recomandate:
Cum poate contribui, în ansamblu, o agenție SEO la succesul afacerii tale?

Ce impresie ne-a făcut demo-ul jocului The Final Fantasy VII?

Este o cale lungă de la o camera fixă și bătălia pe mutări a jocului original și până la lupta în timp real de care vom avea parte din plin în noua versiune. Dar povestea rămâne aceeași, iar pentru alegerea producătorilor de a păstra personajele și locațiile originale așa cum le cunoaștem noi, fanii, nu putem decât să ne bucurăm.

Acum totul e sigur! Până anul trecut, deși ne încredeam în cuvântul de onoare al japonezilor, nu am avut parte decât de câteva scenarii refăcute care ne-au asigure de validitatea declarațiilor și de statutul progresului. Dar în 2019 jocul a putut fi în sfârșit gustat de amatori în cadrul expozițiilor și privit mai îndeaproape. Așa am aflat că toate personajele sunt acolo, iar universul lor nu s-a schimbat decât în bine.

Povestea jocului The Final Fantasy VII

În general, cele mai multe jocuri atrag prin storyline. Cu cât acesta este mai nou și mai original, cu atât jocul are mai multe șanse să devină o adevărată senzație printre gameri. Dar ce sorți de izbândă are un remake cu o poveste arhicunoscută de a ajunge în vârf? Probabil că nici Yoshinori Kitase nu știe să răspundă la această întrebare și tocmai de aceea a afirmat la un moment dat că echipa sa nu a decis încă numărul jocurilor din portofoliul lor pe care îl vor reface.

În legătură cu The Final Fantasy VII, acțiunea nu lasă loc de interpretării. Totul începe cu Cloud în Midgar care se întâlnește cu membrii organizației Avalanche. Grupul acestei organizații urmărește să saboteze reactoarele care alimentează cu energie orașul, deținute de compania Shinra Electric.

Mai departe lucrurile se vor schimba probabil de la sine. Dar cel puțin primul episod The Final Fantasy VII de care vom avea parte anul acesta se concentrează pe Midgar și pe ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu lipsesc nici Barret, Tifa sau Aerith, iar dușmanul de moarte al celui mai popular blond din lumea virtuală a japonezilor, Sephiroth, a semnat și el condica de prezență și a anunțat că ne vom întâlni din nou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here