Cei de la Valve își țin promisiunile în legătură cu data de lansare pentru Half-Life: Alyx!

Nu avem niciun motiv să ne îngrijorăm pentru întârzieri așa cum e cazul pentru alte jocuri din 2020!

0

Mai întâi Cyberpunk 2077 și apoi The Final Fantasy 7. Dacă ești gamer cred că te-ai săturat deja de atâtea amânări ale datelor de lansare ale jocurilor preferate, dar avem pentru tine și o veste bună! Se pare că cei de la Valve își țin promisiunea și măcar de Half-Life: Alyx vom avea arte anul acesta la data stabilită. Half-Life: Alyx trebuie să apară anul acesta în luna martie, iar cei de la Valve ne asigură că putem sta liniștiți deoarece jocul este gata.

Informația este oficială. Echipa Valve a răspuns într-o sesiune AMA, adică Ask me anything de pe Reddit,  întrebărilor din partea jucătorilor curioși și au anunțat că sunt pregătiți. Mai au puțin de lucru la scena finală, dar după lungi sesiuni de joc în care și-au testat și răstestat  creația, sunt convinși că se pot încadra în timp și livra până la data promisă. Există încă niște bug-uri de fizat, dar nu este vorba de nimic grav care să îi țină în loc.

Ce altceva a mai dezvălui echipa valve în sesiunea AMA?

Bineînțeles că jucătorii care au participat la AMA cu întrebări pentru Valve nu s-au interesat doar de data de lansare. Astfel am mai aflat că toate armele din joc sunt făcute pentru a fi folosite cu o singură mână. Dar există și elemente pentru care ai nevoie de ambele membre superioare, ca de exemplu: mănuși gravitaționale, lanterne și diferite obiecte din lumea  jocului.

Ceea ce am mai aflat este că Half-Life: Alyx, așa cum era de așteptat, este puternic influențat de Half-Life 2. De asemenea, creatorii consideră că există lucruri și în Half-Life 1 pe care consideră că le-au făcut mai bine decât în Half-Life 2 și de aceea s-au folosit și de prima variantă de joc ca inspirație pentru Half-Life: Alyx. Unul din exemple se referă la soldații controlați de inteligența artificială din primul joc. Producătorii i-au îndrăgit în mod special și de aceea i-au folosit ca model și pentru soldații din Half-Life: Alyx.

Te poți juca celelalte jocuri Half-Life gratuit pe Steam până în momentul lansării lui Alyx

Creatorii jocului Half-Life: Alyx nu numai că se țin de cuvânt în legătură cu data de lansare, dar au anunțat că utilizatorii de Steam vor putea să se joace celelalte jocuri lansate până acum, gratuit. Pentru a celebra lansarea noii versiuni, până în martie, fanii Half-Life și cei care care abia acum descoperă povestea se pot bucura de ea fără să plătească dacă au un cont de Steam. 

Articole recomandate:
Tot ce știm la ora actuală despre Horizon: Zero Down

Acest lucru poat fi privit și ca o strategie de marketing prin care creatorii încearcă să-și lărgească publicul mai ales pentru faptul că evenimentele din Half-Life: Alyx s-au petrecut înainte de Half-Life 2, dar în cele două jocuri există și personaje comune, iar experiența poate fi mult îmbunătățită dacă te familiarizezi dinainte cu conceptul.

Am verificat și noi validitatea informațiilor și chiar este cum ni se spune! Așa că dacă vrei să te joci Half-Life și să vezi dacă merită să investești în noul joc pe cale să fie lansat, încearcă mai întâi și convinge-te cu :

Half-Life;

Half-Life 2;

Half-Life 2: Episode One;

Half Life 2: Episode Two.

Ce se întâmplă în Half-Life?

Half-Life este o serie de jocuri first-person shooter în care jucătorii se prefac în Gordon Freeman pus față în față cu o invazie extraterestră. E plin de arme, mașini și scenarii apocaliptice, dar pentru cei care nu se mulțumesc doar cu un joc în care să killărești extratereștrii există și o mulțime de puzzle-uri și alte elemente foarte atractive.

Primul produs Half-Life lansat vreodată de Valve a apărut pe piață în anul 1998 și s-a bucurat de un succes răsunător. Lucrurile nu au stat diferit nici pentru Half-Life 2 care s-a lansat 6 ani mai târziu și Half-Life 2: Episode One (2006) sau Half-Life 2: Episode Two (2007). 

Au umblat la un moment dat zvonuri că nici Half-Life 2: Episode 3 nu este departe de a impresiona din nou fanii genului, dar acest joc nu a mai fost lansat vreodată și iată că la 13 ani de la ultimul joc o să intrăm de data aceasta în pielea lui Alyx Vance luptând împotriva maleficei forțe extraterestre Combine. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here