Încă un an și ne vom înghesui în sălile de cinema ca să-l vedem pe Keanu Reeves în rolul lui Neo pentru cel de-al patrulea film din seria Matrix. Carrie-Ann Moss va fi și ea prezentă, dar veștile bune se termină aici deoarece Hugo Weaving a spus că deși intenționa să facă din nou pe personajul negativ și în această producție, a renunțat în final la rol.

Într-un interviu, actorul Hugo Weaving a spus că directorul filmului, Lana Wachowski, l-a contactat pentru a se transforma din nou în Agent Smith, dar din cauza filmărilor pentru The Visit care au loc în Londra, nu a putut să accepte invitația. 

Hugo Weaving nu este nici pe departe fericit de întorsătura situației, dar cererea pentru The Visit a venit prima și ca un gentleman ce este, nu poate să-și încalce promisiunea. Cu alte cuvinte, Hugo Weaving știa că Matrix 4 se va materializa la un moment dat într-un nou film, dar nu avea datele exacte așa că a spus da pentru The Visit.

Într-un fel, Hugo Weaving susține că se simte lăsat pe dinafară. Cu toate că a ținut în permanență legătura cu directorul seriei și la un moment dat se și discutau niște date, dintr-un motiv sau altul, Lana și-a schimbat planurile și acum vrea să producă filmul cu sau fără Hugo Weaving în rolul antagonistului.

Cum acceptă fanii excluderea lui Hugo Weaving din seria Matrix?

Un lucru este clar. Fără Hugo Weaving Matrix 4 nu va mai fi la fel ca filmele de până acum. Dar cu toate că vestea este una foarte dezamăgitoare, cel puțin pentru Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss, fanii producției așteaptă cu sufletul la gură să vadă filmul. În plus, există și o serie de actori noi care își vor face apariția. Din noua distribuție mai fac parte și Yahya Abdul-Mateen II din filmul Aquaman, Neil Patrick Harris din celebra comedie How I Met Your Mother și Jessica Henwick din Iron First.

Deși au mai apărut schimbări de la un film la celălalt, producțiile Matrix au fost de fiecare dată un real succes. Matrix 1 a încasat 463.5 milioane de dolari la nivel global; Matrix 2 a fost cel mai popular și a încasat 742.1 milioane de dolari la nivel global; Iar Matrix 3 s-a apropiat de primul și a primit 427.3 milioane de dolari la nivel global.

Articole recomandate:
Este încă bine să cumperi o tabletă astăzi?

Ce se întâmplă în filmul Matrix 4?

Este mult prea devreme să vorbim despre povestea care va avea loc în filmul Matrix 4, dar totuși putem să analizăm câteva idei desprinse din interviurile pe care le-au acordat cele două surori care au dat viață capodoperelor de până acum. Lana și Lilly Wachowski au anunțat că vom descoperi în această producție o mulțime din ideile cu care cele două cochetau acum douăzeci de ani, dar nu le-au le-au inclus în nicio peliculă pentru că nu le venise încă timpul.

Habar nu avem care sunt aceste idei, dar cel puțin putem să facem un exercițiu de imaginație și să ne punem mintea la contribuție.

Scenariu posibil #1

Neo și Wick au legătură unul cu celălalt. Să fie oare o coincidență faptul că Matrix 4 și John Wick 4 vor fi lansate fix în același timp? Poate da, poate nu, iar cel puțin până ne vom convinge cu ochii noștri, putem să presupunem că cele două personaje principale au mai multe în comun decât pe actorul care le interpretează.

Scenariu posibil #2 

Luând în considerație personajele care revin în film, are oare povestea din filmul Matrix 4 ceva de-a face cu reîncarnarea?

Scenariu posibil #3

Dacă e vorba de idei vechi de acum 20 de ani, putem să presupunem că Matrix 4 nu este o continuare a seriei de până acum, ci mai degrabă o poveste care s-a întâmplat cândva între primele 3 episoade, sau chiar înainte?

Data oficială de lansare a filmului Matrix 4 este 21 mai, anul viitor. De aceea, până atunci, cei care nu s-au familiarizat cu ideea de bază a seriei sau au ratat unul din filmele de până acum, au timp berechet să se pună la punct. Și noi suspinăm după Hugo Weaving, dar lăsând la o parte această eroare de calcul despre care cu siguranță vom afla mai multe odată cu trecerea timpului, suntem convinși că producția va fi fără îndoială un real succes, mai ales că Reeves are o comunitate de fani mai unită și mai iubitoare ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here