Warcraft 3 Reforged a fost reconstruit de la temelii, rulează în 4K și abia așteptăm să ne avântăm din nou în orizontul lui misterios chiar și în versiunea beta! Și o vom putea face începând cu data de 29 ianuarie de la ora 01:00 AM, ora României.

Tot ce trebuie să știi despre Warcraft 3 Reforged

Compania Blizzard a anunțat că Reforged va fi o versiune a jocului Warcraft 3 foarte apropiată de cea originală. Ba mai mult, jucătorii de Reforged se vor putea distra împreună cu cei care preferă jocul original și chiar și hărțile făcute într-o versiune, ar trebui să meargă de minune și în cealaltă. Dar totuși, există și schimbări.

Așa cum am spus și în deschidere, Warcraft 3 Reforged va avea o grafică complet nouă și animații în rezoluție 4K. S-a luat în calcul fiecare unitate, hartă și textură remodelându-se totul până în cele mai mici detalii.

Un alt aspect care cu siguranță va încânta jucătorii de Reforged este faptul că în cazul fiecărui erou care controlează o unitate se va putea alege dintre un personaj feminin și unul masculin pentru mai multă diversitate.

Ce nu se schimbă deloc pe de altă parte, este modul în care Reforged se poate juca în comparație cu Warcraft 3. Fiecare facțiune va avea în continuare același design unic, vom putea controla și mai departe armatele și bineînțeles, să nu uităm de deliciul jocurilor de strategie de la Blizzard, ne vom delega muncitorii să adune resurse pe care să le aducă în interiorul bazei.

Se mai lucrează încă la update-uri legate de mediul jocului pe care producătorii doresc să-l facă mai echilibrat consultându-se în același timp și cu jucătorii profesioniști care le pot oferi un insight valoros înainte de a face orice schimbări majore.

Pe de altă parte, în modul singleplayer de la Reforged, spre deosebire de cel multiplayer care, excluzând grafica, nu diferă foarte mult de varianta originală, ni s-a pregătit o campanie ce ne aduce aminte de World of Warcraft. Unul din exemplele clare din care ne dăm seama ca World of Warcraft a servit ca inspirație, este misiunea Culling of Stratholme modificată astfel încât orașul să aibă aproape același aspect ca și în WoW.

Blizzard ține cont de părerile fanilor și nu schimbă vocile personajelor din Reforged!

Inițial, compania Blizzard intenționa să refacă multe părți din Warcraft 3 și în procesul de schimbare să includă și noi actori pentru vocile personajelor. Dar fanii nu au fost de acord cu o astfel de schimbare drastică și au cerut ca vocile să rămână aceleași, iar Blizzard s-a executat.

Articole recomandate:
Furia gamerilor față de Warcraft 3: Reforged este justificată! Iată care este explicația pentru modul în care jocul a fost primit de fani

Încă un lucru interesant cu privire la Reforged este faptul că în multiplayer jucătorii se vor alege în funcție de facțiunea pe care o preferi și cât de bine te pricepi la ea. Dacă de exemplu ești expert în conducerea oamenilor, dar ai vrea să dai o șansă și orcilor, poți să faci acest lucru, dar automat vei juca alături de alți jucători care au făcut aceeași alegere.

Această tactică este o îmbunătățire majoră dacă ținem cont de faptul că până acum performanțele unui jucător la fiecare facțiune erau socotite după aceleași criterii și dacă îți doreai să vezi separat pe ce loc te situai cu fiecare, trebuia să îți faci mai multe conturi diferite, câte unul pentru fiecare facțiune cu care jucai.

Se va mai putea juca și versiunea originală a lui Warcraft 3 după lansarea versiunii Reforged?

Poți alege de unul singur ce îți place la Reforged și ce nu, incluzând în jocul tău doar ceea ce te atrage. Dar dacă per ansamblu preferi versiunea originală, poți să stai liniștit pentru că încă va mai fi valabilă și te vei putea bucura în continuare de ea ca și până acum.

De ce merită să încerci Warcraft 3 Reforged?

Chiar dacă ești genul de gamer care nu joci decât jocuri originale și nu accepți în viața ta nici măcar un mod sau un expansion, cel puțin de data aceasta merită să faci o excepție și să dai o șansă versiunii Reforged de la Warcraft 3! Pentru o parte din documentarea acestui articol, am citit de pe site-ul playwarcraft3.com seria de patru articole Tales from the Smithy pe care ți-o recomandăm cu căldură și am fost fascinați de munca depusă chiar și pentru modificarea unui singur model.

Fiecare personaj nu este meritul unei singure persoane, ci a unei echipe de designeri talentați care propun mai multe schițe, iar la final se alege postura din conceptul A, privirea din conceptul B, armura pentru umeri din conceptul C și așa mai departe. De aceea, cu această informație în minte, parcă începi să vezi caracterele cu alți ochi și să descoperi farmecul lucrului în echipă și cât de bine fuzionează atâtea idei diferite când există armonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here