Cel puțin pentru noi, Elite 2 este mai bun decât orice tip de controler lansat vreodată de Microsoft. El stabilește noi standarde pentru universul gamepad-urilor pe orice platformă și datorită ergonomiei sale este pur și simplu o plăcere să-l folosești. Poate că nu este un produs chiar pentru toată lumea, dar iată câteva motive pentru care noi ne-am îndrăgostit pe bune de acest dispozitiv.

De ce să investești într-un controler Elite 2 de la Microsoft?

#1 Prețul se reflectă în calitatea dispozitivului și cu toate că este mare, cel puțin este cinstit

Controlerul Elite 2 costă cam de 3 ori mai mult decât un controler standard și cu banii pentru el îți poți cumpăra de exemplu un Xbox One S All Digital nou nouț. Dar imediat ce deschizi cutia și-l privești, faptul că s-a investit mult în design și s-au folosit doar materiale premium se vede de la distanță. Totul este de calitate și bine gândit până în cele mai mici detalii.

#2 Modul de ambalare este mai practic și mai plăcut din punct de vedere estetic

Spre deosebire de predecesorul lui, controlerul Elite 2 nu mai vine pe un “nor de spumă” care să o protejeze de zgârieturi, ci direct așezată pe încărcător, care i se potrivește perfect ca formă și îi oferă suficientă protecție.

#3 La livrare primești tot ce îți trebuie

În aceeași cutie cu dispozitivul, am mai găsit un kit de unelte cu care poți să-l customizezi. De aceea, el se satisface cerințele mai multor tipuri de gameri și la momentul actual este probabil cel mai versatil controler de pe piață.

#4 Elite 2 are Bluetooth și îl poți conecta la alte dispozitive

Spre deosebire de Elite, Elite 2 este un controler pe care îl poți conecta prin Bluetooth la alte dispozitive, iar acest lucru ajută enorm pentru cei care au în vizor jocuri Xbox pe care să le joace prin Project xCloud. De asemenea, acum se poate conecta și la sistemul de operare Windows fără a mai fi necesar un adaptor destul de scump dacă ne gândim și la prețul de raft al produsului. Dar cu toate acestea, amatorilor de jocuri pe calculator, le recomandăm totuși să investească în adaptorul respectiv dacă doresc o conexiune mai stabilă.

Articole recomandate:
Cum sa construiesti un profil LinkedIn PUTERNIC

#5 Îmbunătățirile se observă și la design

Când ne-am cumpărat controlerul Elite anul trecut, ne-a dat într-un fel impresia că dispozitivele standard, care costă și mai puțin, sunt mai avansate. De aceea ne-am bucurat nespus să descoperim la Elite 2 un port de 3.5 mm pentru conectarea căștilor și un buton în plus ca la Xbox.

#6 În comparație cu prima generație Elite, controlerul Elite 2 este mai ușor de mânuit

Dacă pui Elite și Elite 2 cap la cap unul lângă altul și le compari, observi imediat că mânerele au o textură mai ușor de apucat în cazul celui de-al doilea dispozitiv. De asemenea, chiar și trigger-ele sunt texturate astfel încât în momentul utilizării să-ți ofere un confort sporit și mai multă precizie, fără ca degetele să-ți alunece ușor.

#7 Elite 2 este un controller pe care îl recomandăm din toată inima

Spre deosebire de prima generație de controlere Elite pe care nu le-am fi putut recomanda cu inima larg deschisă, Elite 2 este acel gen de dispozitiv care considerăm că își merită toți banii. Îi poți seta profilele cu ajutorul aplicației Xbox Accessories, Xbone One sau direct de pe Windows și tot de acolo poți schimba harta butoanelor cu care aparatul este prevăzut. Dar când vine vorba de funcții, schimbarea acestora se poate face și manual, direct de pe controler. ținând butonul shift apăsat. Dacă până acum aveai de ales dintre patru funcții pentru butoanele principale, acum poți să alegi din opt, astfel încât să-ți transformi controlerul într-un dispozitiv chiar și mai intuitiv de folosit.

În concluzie

Controlerul Elite de la Microsoft nu era un produs de lepădat, dar nici unul despre care să putem spune că își merită toți banii, mai ales ținând cont de prețul lui destul de piperat. Pe parcursul unui an de când l-au lansat și până acum, producătorii s-au confruntat cu multe reclamații din parte utilizatorilor care l-au descris ca pe un controler greu de folosit. Dar au ținut cont de opinia lor și au perfecționat toate punctele slabe ale dispozitivelor din prima generație reușind astfel să producă Elite 2, un controler care, deși este scump, își merită investiția!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here