Nu știi ce să te mai joci? Au fost anunțate noile titluri ale jocurilor disponibile gratuit în luna februarie pe PS Plus pentru PlayStation 4. Avem parte de două noi jocuri și un bonus care se vor putea descărca începând cu data de 4 februarie.

Este vorba despre BioShock: The Collection și The Sims 4, dar și de Firewall Zero Hour. Din păcate însă, deși Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a fost și el confirmat pe site-ul PlayStation Spain, se pare că postarea legată de acesta nu a fost nimic mai mult decât o glumă.

Ce este PS Plus?

PS Plus este un serviciu de care poți beneficia în schimbul plății unui abonament și care îți optimizează contul de pe PlayStation Network, ajutându-te să profiți mai mult de consola ta PlaySyation 4. În afară de spațiul de stocare de 100 GB pe care îi primești pentru a-ți salva jocurile de pe consolă, cu PS Plus mai ai ocazia să descarci în fiecare lună jocuri gratuite sau să profiți de reduceri la care altfel nu ai acces.

Vrei să încerci PSt Plus și nu ești sigur că ți se potrivește? Ai șansa să-l testezi gratuit pentru o perioadă de 14 zile. Tot ce trebuie să faci dacă nu ai mai fost membru până în prezent este să-ți înregistrezi metoda de plată, să activezi opțiunea Alimentare automată a portofelului PSN pentru ca plata abonamentului să aibă loc imediat după terminarea sesiunii gratuite și să aplici pentru o încercare.

Dacă ai încercat PS Plus și ți-a plăcut, atunci nu mai trebuie să faci nimic în afară de a te asigura că ai suficiente fonduri pentru plata serviciului. La sfârșitul perioadei de probă banii necesari plății abonamentului tău se vor debita din contul pe care l-ai creat fără a mai fi nevoie de alte acțiuni.

Pe de altă parte, dacă PS Plus nu este exact ceea ce îți dorești, ai șansa de a anula abonamentul fără niciun fel de taxe cu până la 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei de probă. De asemenea, atât la anulare cât și la achiziție verifică dacă ai primit mail-urile de confirmare a solicitărilor tale pentru a nu avea parte de surprize.

Articole recomandate:
Hunt: Showdown - o capodoperă de joc care te ajută să arzi câteva calorii

Câteva cuvinte despre The Sims 4

The Sims 4 este cel de-al patrulea joc din populara serie The Sims, un simulator care îți provoacă imaginația. În The Sims ai mână liberă să creezi caractere cu o înfățișare și o personalitate unică. Iar în funcție de trăsăturile lor psihice, acestea vor avea anumite aspirații pe care dacă le ajuți să și le îndeplinească, vor deveni mai fericite.

Încă un lucru foarte atractiv la jocul The Sims 4 în particular și seria The Sims în general este posibilitatea de a-ți construi, chiar și virtual, casa visurilor tale. Cu banii pe care caracterele pe care le-ai creat îi câștigă în joc, poți ridica locuințe extraordinare cu mult mai multă libertate de decizie decât în orice alt simulator.

Câteva cuvinte despre BioShock: The Collection

Abonații PS Plus vor avea parte în luna februarie nu doar de un sigur joc de la franciza BioShock, ci de întreaga colecție care cuprinde BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, pack-ul Columbia’s Finest și comentariul directorului, numit Imagining BioShock.

BioShock este o franciză premiată ale cărei jocuri au fost refăcute astfel încât să poată fi jucate într-o rezoluție de 1080p ceea ce oferă o experiență incomparabilă cu ceea ce ai încercat până acum.

Câteva cuvinte despre Firewall Zero Hour

Firewall Zero Hour este un shooter bazat pe lucrul în echipă pentru care trebuie să-ți pui pe cap casca VR de la PlayStation și să începi să te pregătești de luptă.

În momentul în care îți alegi caracterul cu care joci, ai la dispoziție 12 mercenari ale căror arme le poți perfecționa pe parcursul campaniei. În universul virtual, misiunea ta este să protejezi împotriva inamicilor informații prețioase și poți să faci acest lucru doar dacă ai spirit de echipă și colaborezi eficient cu camarazii tăi. În Firewall Zero Hour contează mult echipamentul pe care îl ai în dotare, dar cea mai importantă rămâne tactica de joc la care trebuie să ajungi să excelezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here