Ca fan al serialului Stranger Things, probabil te întrebi deja: când va apărea un nou sezon și dacă Netflix lucrează sau nu la Stranger Things 4? Cu toate că nu avem încă o dată exactă la care se vor lansa noile episoade, știm din surse sigure că Netflix a încheiat deja un contract cu creatorii serialului, frații Matt și Ross Duffer, pentru a continua colaborarea. Din păcate însă, conform unui interviu pentru site-ul Vulture, se pare că producătorii nu intenționează să ducă seria mai departe de sezonul 4 și de aceea este foarte probabil ca următoarele episoade să fie și ultimele.

Inițial, producătorii show-ului și-au imaginat Stranger Things ca pe o antologie asemănătoare cu American Horror Story, dar serialul a câștigat rapid popularitate datorită actorilor săi adorabili și rolurilor pe care aceștia le au în film, dar și pentru atmosfera anilor ‘80 inspirată din lucrări semnate de Stephen King, John Carpenter și Stephen Spielberg, acompaniată de o linie melodică demențială.

Stranger Things a fost lansat pentru prima oară în anul 2016 și încă este una dintre cele mai lungi serii Netflix Originals de până acum. În serial, un grup de adolescenți cu puteri telekinetice se confruntă cu diferite creaturi din alte dimensiuni, iar show-ul devine din ce în ce mai abstract cu fiecare episod.

După anunțul noului sezon, Netflix a lansat și un trailer în ton cu atmosfera generală a filmului care ne intrigă cu mesajul We’re not in Hawkins anymore. Ce poate oare să însemne acest lucru?

Când se va lansa noul sezon Stranger Things?

Până acum, frații Duffer și-au ales datele de lansare ale noilor sezoane în funcție de sărbătorile americane publice populare ca de exemplu: 4 Iulie pentru sezonul 2 și Halloweenul pentru sezonul 3. De aceea, ne așteptăm să păstreze tradiția și pentru sezonul cu numărul 4 și să aleagă din nou odată la care americanii vor sta acasă și vor avea timp să devoreze show-ul. Dar luând în calcul și faptul că între sezoane s-a păstrat o distanță de unul sau doi ani pentru producție, avem mai multe șanse de a ne uita la Stranger Things 4 în anul 2021 decât în 2020.

Articole recomandate:
The Witcher are toate șansele să ajungă cel mai popular serial difuzat vreodată pe Netflix! 76 de milioane de abonați interesați de producție

Pe Instagram, Millie Bobby Brown, cunoscută în film ca Eleven, a confirmat într-o sesiune Q&A faptul că filmările pentru Stranger Things 4 încep în curând, iar ea și ceilalți actori se vor reîntâlni pe platourile de filmare. Însă locul de întâlnire nu va mai fi ca de obicei în Atlanta, ci în Lithuania unde programul de televiziune HBO a lansat producția sa: Chernobyl, ceea ce ne face să așteptăm și mai entuziasmați noile episoade.

Ce teorii au fanii în legătură cu show-ul Stranger Things și ce se mai vorbește în general pe internet?

Cu toate că multe din teoriile lansate de fani înainte de apariția pe piață a unui nou sezon de film sau versiune a unui joc video nu se dovedesc în final a fi adevărate, este totuși plăcut să navigăm internetul și să aflăm ce se mai vorbește, ocazie cu care ne îmbogățim și imaginația.

Una din întrebările cu care ne-a lăsat show-ul până acum este ce s-a întâmplat cu Hopper? Deși producătorii ne-au făcut să credem că existența acestuia a luat sfârșit în mijlocul unei explozii, există șanse ca totuși el să fi reușit să se streprintr-un portal în Upside Down sau să fi fost salvat de Eleven, Mike, Lucas și ceilalți.

De asemenea, mai știm din film că un american este ținut prizonier într-o închisoare din Rusia și mulți fani mizează pe faptul că ar putea fi chiar Hopper. Există o posibilitate ca deși să nu fi ajuns în universul paralel Upside Down, el să fi ajuns pe un alt continent, iar gașca să-l descopere în închisoare, mai ales pentru faptul că acțiunea celui de-al patrulea sezon se desfășoară într-un loc ca acesta.

O teorie mai puțin probabilă, dar care merită exploatată, este și cea conform căruia americanul din Rusia să nu fie Hopper, ci Dr. Martin Brenner, care deși a fost omorât în sezonul 2 ar putea avea parte de o revenire spectaculoasă în sezonul 4 așa cum presupun mulți fani cu o imaginație mai bogată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here