Când te gândești la componente de calculator pentru jocuri, tastatura nu este primul lucru care îți vine în minte. Dar cu toate acestea, ea este un element important, care influențează performanțele tale în calitate de gamer. În plus, chiar dacă în cazul tău sesiunile de joc nu au loc decât ocazional, o tastatură performantă, ergonomică și ușor de folosit te poate ajuta și să-ți îndeplinești mai repede și mai confortabil sarcinile legate de munca la PC. De aceea ți-am pregătit pentru articolul de astăzi o listă cu 9 din cele mai bune tastaturi ale anului 2020 în care ar fi recomandat să investești dacă urmărești să obții performanțe.

#1 Corsair K95 RGB Platinum

Cea mai bună tastatură de gaming

Corsair K95 RGB Platinum este o tastatură imensă care necesită puțină ordine pe birou înainte de a putea fi așezată în fața monitorului. Dar din punct de vedere funcțional, Corsair K95 RGB Platinum are tot ce-i trebuie. În plus, de anul trecut și până acum prețul său a început să scadă considerabil. De la prima utilizare, această tastatură uimește prin timpul de răspuns excelent la apăsarea tastelor, dar și prin ergonomia sa dată de forma tastelor care îți permit să-ți odihnește buricele degetelor atunci când nu apeși. Și cu toate că aceste condiții sunt de fapt doar cerințele de bază pe care trebuie să le îndeplinească orice tastatură, motivul pentru care am pus-o prima pe lista noastră este faptul că ea transformă banalul în extraordinar.

#2 HyperX Alloy Elite RGB

Cea mai bună tastatură care îți “ia ochii”

Ne-am gândit să dăm acest titlu tastaturii HyperX Alloy Elite RGB în primul rând pentru varietatea de culori care îi luminează tastele, în ciuda design-ului ei destul de obișnuit. În plus, dacă este să ne gândim la funcțiile de la care ne putem aștepta din partea unei tastaturi, HyperX Alloy Elite RGB bifează toate căsuțele posibile și imposibile. De exemplu, are taste dedicate pentru media, dar și un suport detașabil pentru încheieturi.

#3 Razer Cynosa Chroma

Cea mai bună tastatură pentru cei care preferă tastaturile cu membrană

Dacă tastaturile mecanice nu sunt pentru tine, înseamnă că Razer Cynosa Chroma te va mulțumi pe deplin. Este foarte ușor de folosit și din punct de vedere estetic, are farmecul ei. De asemenea, modelul standard poate fi găsit și la prețuri de aproximativ $60, asta dacă nu îți dorești o piesă cu iluminare RGB.

Articole recomandate:
Cele mai bune controllere PC ale anului 2020

#4 Logitech K840

Cea mai bună tastatură ieftină

Pentru prețul ei, Logitech K840 arată chiar bine! Tastele ei, Romer-G, au fost create în colaborare cu designerii de la Omron și erau inițial rezervate doar pentru tastaturile premium de la Logitech. Dar pe de altă parte, tastele Romer-G sunt cam singurul lucru ieșit din comun la această tastatură. Ea nu are porturi USB, iar printul de pe taste s-ar putea să se șteargă în timp.

#5 Asus ROG Strix Scope

Cea mai bună tastatură pentru jocurile FPS

Asus ROG Strix Scope nu a fost făcută cu gândul la partea estetică, ci la funcționalitate. Și dacă o privim așa, putem spune că și-a atins scopul deoarece din toată lista noastră ea este cea mai bună tastatură pentru jocurile FPS.

#6 Kinesis Freestyle Edge RGB

Cea mai ergonomică tastatură

Kinesis Freestyle Edge este o tastatură care oferă o senzație extraordinară la atingere și este disponibilă și în varianta RGB, pentru iubitorii de culoare. La început, dacă te-ai obișnuit deja cu alt tip de tastatură, este nevoie de o perioadă de acomodare. Dar aceasta trece repede și de la un punct începe să ți se pară natural ca tastele să fie îndreptate către partea superioară și nu cea inferioară a tastaturii.

#7 Cooler Master MK850

Cea mai bună tastatură care ține locul unui gamepad

Tranziția de la un gamepad la o tastatură este destul de dificilă pentru mulți gameri. Dar, din fericire, există și dispozitive precum tastatura Cooler Master MK850 care datorită tehnologiei aimpad de care dispune face acomodarea infinit mai ușoară.

#8 Razer Huntsman Elite

Cea mai bună tastatură pentru cei care urmăresc să tasteze cu viteza luminii

Tastaturile Huntsman sunt singurele din marea familie Razer unde poți găsi super tastele opto-mecanice, extrem de performante, ale acestei companii. Datorită lor, Razer Huntsman Elite nu numai că este cea mai bună tastatură pentru cei care pun accent pe viteza de tastare, dar și una din cele mai durabile.

#9 SteelSeries Apex Pro

Cea mai bună tastatură din punct de vedere al sensibilității tastelor

Cea mai interesantă funcție a tastaturii SteelSeries Apex Pro este aceea că poți seta punctul de acționare al fiecărei taste în parte. Astfel ea este cea mai potrivită tastatură pentru cei care au nevoie de un dispozitiv care să se potrivească și pentru jocuri, dar și pentru scris în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here