IT-SH.ro este un magazin online apartinand companiei Hera Robaniemi SRL si care comercializeaza electronice second hand si refurbished, la preturi avantajoase, pentru ca acestea sa fie accesibile unui numar cat mai mare de persoane. 

Posibilitatea de a achizitiona electronice in trei rate fara dobanda

Cu ajutorul IT SH utilizatorii pot cumpara orice produs de pe site, folosind unul dintre cardurile acceptate la plata, in 3 rate fara dobanda. Ratele sunt disponibile exclusiv pentru cumparaturile facute online. Persoanele care sunt interesate de cumparara in rate trebuie doar sa aleaga produsele dorite si sa treaca la finalizarea comenzii, moment in care vor putea selecta metodele de plata. Alegand plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro, se vor completa toate infromatiile necesare si se va selecta numarul de rate, atunci cand carul este eligibil pentru plata in rate.

Carduri acceptate pentru plata in rate

Cu ajutorul cardului Star toti utilizatorii site-ului pot opta pentru plata in rate. In acest program sunt incluse cardurile Star Forte special pentru Medici, Visa Gold, Star Gold, Star Platinum si mai multe alte caruri de credit care pot fi vazute in lista publicata pe site.

Cu ajutorul acestor carduri, utilizatorii se bucura de mai multe avantaje pe IT SH, cum ar fi ratele fara dobanda, perioada lunga de gratie, comisioanele zero pentru toate cumparaturile facute si plati sigure. 

Inchiriere echipamente si copiatoare

In magazinul online IT SH pot fi inchiriate echipamente si copiatoare de catre clientii persoane juridice. Aceasta este o metoda simpla si rapida cu ajutorul careia firmele pot obtine calculatoare second hand, laptopuri si alte echipamente necesare la preturi foarte avantajoase, contra unei rate lunare fixe. 

Articole recomandate:
Stocare SSD sau HDD? Cum alegi cel mai bun server dedicat?

In cazul contractului de inchiriere, clientii sunt protejati de toate defectiunile ce pot aparea in timpul perioadei contractuale. Pretul la inchiriere include si transportul pana la sediul firmei, instalarea echipamentelor, suport tehnic si service ori de cate ori este necesar. De asemenea, se ofera echipament de back-up atunci cand electronicele se strica si sunt duse in service.

IT SH vine in ajutorul companiilor care au proiecte de scurta durata, care activeaza sezonier sau care se confrunta cu fluctuatii de personal, oferind cele mai bune echipamente second hand, pentru inchiriere, pentru perioada dorita.

IMM-urile au posibilitatea de a inchiria si copiatoare pentru activitatea lor. Fiecare companie poate selecta un timp de abomament si pot inchiria echipamentul de care au nevoie, fara sa il cumpere si fara sa isi blocheze rezursele. Alaturi de aceste echipamente, clientul beneficiaza si de experienta unei intregi echipe, dar si de consumabile. 

Garantia standard pentru cumpararea echipamentului este de 1 an sau in cazul copiatoarelor de 20 000 pagini printate, ulterior toate defectiunile fiind suportate de utilizator. In cazul contractului de inchiriere, compania este protejata de orice defectiune, pe intreaga perioada a contractului. 

IT SH este alaturi de companii si de utilizatorii fizici cu cele mai bune echipamente la preturi foarte avantajoase si cu programe de reduceri speciale, ducand tehnologia in orice casa sau sediu de birouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here