Dacă te-ai săturat să te joci la calculator folosindu-te doar de mouse și tastatură, înseamnă că a venit timpul să investești într-un gamepad. Și dacă tot faci un efort să cumperi unul, asigură-te că-l alegi din start pe cel mai bun. 

O mulțime de jocuri precum Fallen Order, FIFA sau Forza Horizon sunt mult mai ușor de jucat cu ajutorul unui gamepad. Pentru GTA 5 de exemplu, acesta te ajută când vrei să sari într-un jet sau un elicopter, iar în viața reală îți dau libertatea de a te întinde pe canapea și-ți controla caracterele bucurându-te în același timp de confort maxim. 

Dacă ai ceva buget pentru noua ta investiție, un gamepad, cel mai bun la momentul acesta de pe piață, îți recomandăm să cumperi Xbox Elite Wireless Controller Series 2. Mai ales dacă ai mai folosit până acum gamepad-urile de la Xbox, ți se va părea cum nu se poate mai normal să ții în mână un astfel de gamepad. Dar pentru că recunoaștem că nu este prea ieftin, nu ne vom concentra doar pe descrierea lui în acest articol, ci vom oferi și câteva alte variante mai prietenoase cu portofelul tău.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Cel mai bun gamepad la momentul actual

Da, este scump, dar îți dai seama de la prima folosire că a meritat investiția într-un astfel de gamepad. Pur și simplu nu poți să-i reproșezi nimic din punct de vedere al design-ului sau modului în care îl poți folosi. În plus este foarte customizabil, lucru care îți permite să utilizezi butoanele așa cum ți se pare mai practic.

Razer Wolverine Ultimate

Un gamepad pe care e o plăcere să apeși

În calitate de gamer, cu siguranță știi la ce ne referim când vorbim de plăcerea de a apăsa pe butoane. Iar dacă nu știi, să spunem că este o experiență plăcută, foarte asemănătoare cu spargerea bulelor de aer dintr-o folie de plastic. Iar ca totul să fie perfect, la acest răsfăț tactil și auditiv se adaugă și o mulțime de funcții premium, greu de găsit la alte produse de pe piață. 

Articole recomandate:
Intel vs AMD: Cine primește titlul de campion la procesoare la ora actuală?

Sony DualShock 4

Cel mai precis gamepad de pe piață

Poate că Sony DualShock 4 nu este primul gamepad care îți vine în minte atunci când te gândești la un gamepad pentru jocurile pe calculator, dar datorită programelor sale software precum DS4Windows, acest gamepad este, din toate punctele de vedere, un gamepad prietenos cu computerele.  În plus, este foarte precis, lucru pentru care îl recomandăm persoanelor care vor ca în jocurile lor totul să se întâmple aici și acum.

Xbox Wireless Controller

Raport excelent calitate / preț

Pentru cel mai ieftin gamepad bun, Xbox Wireless Controller este un gamepad formidabil. Nu are foarte multe funcții, dar faptul că este wireless compensează din plin pentru celelalte neajunsuri. Mai ales dacă îți place ordinea, nimic nu se compară cu posibilitatea de a sta așezat în locul preferat din camera ta, dar fără a întinde fire peste tot.

Logitech F310

Ușor și foarte convenabil

Dacă ești strâmtorat cu banii, sau dacă de exemplu vrei două gamepad-uri în loc de unul singur, Logitech F310 este cea mai bună opțiune. Este vorba de un gamepad solid construit și cu un răspuns bun, imediat ce-l conectezi la sursa de energie electrică. În mână se simte ca un tanc, iar asta este un plus pentru că nu trebuie să te ferești când îți verși frustrările pe butoane sau vrei să te joci hardcore.

Steam Controller

Un hibrid între tastatură și gamepad

Un gamepad Steam Controller este foarte ieftin și se potrivește perfect pentru jocurile care nu au fost gândite special pentru gamepad. Însă design-ul său prea puțin rafinat lasă de dorit la capitolul confort. După mai multe ore de folosire, simți cum degetele îți amorțesc într-o poziție ciudată și nu ar trebui să te miri nici dacă la un moment dat te trezești cu bătături folosindu-l. Dar pe de altă parte, ce-i al lui e al lui și dacă îți dorești să joci jocuri special create pentru mouse și tastatură, fără ca producătorii să fi luat în considerare preferința ta pentru gamepad-uri, acest produs este singura opțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here