Avem o veste bună pentru fanii jocului Demon’s Souls! Acest titlu va avea parte de un remake special creat pentru noua generație de console PlayStation 5! Jocul a fost original lansat în anul 2009 pentru PlayStation 3 și Sony Interactive Entertainment a anunțat de curând că va reveni cu un look complet nou pentru PlayStation 5!

Din afirmațiile celor de la Sony, se pare că jocul Demon’s Souls a fost reconstruit din temelii și va face senzație la vremea potrivită, cu toate că nu avem încă o dată sigură la care va fi lansat.

Responsabili pentru acest remake sunt cei de la Bluepoint Games deoarece producătorii originali, membrii companiei FromSoftware, sunt ocupați în acest moment cu un proiect pentru Bandai Namco, Elden Ring – un joc realizat cu contribuția autorului romanelor Game of Thrones, George R. R. Martin.

Câteva informații generale despre jocul Demon’s Souls

Demon’s Souls a apărut în luna februarie a anului 2009, în Japonia, ca un joc role-playing de acțiune, foarte la modă pentru timpurile sale, concentrat pe un tip de gameplay extrem de provocator, pe fundalul unei Europe medievale. În acest joc, jocătorul își asumă rolul unui războinic ce explorează regatul Boletariei, un tărâm dominat de ceață și condus de cete de demoni înfricoșători. Scopul jocului este de a curăța Boletaria de ființele necurate, consumându-le în tot acest timp sufletele pentru a căpăta tot mai multă putere. Iar la final, bătălia decisivă se dă între jucător și The Old One, un demon antic.

Inițial, Demon’s Souls a lăsat jucătorii cu gura cască pentru scenariul său grotesc și chiar și editorii, cei de la Sony Computer Entertainment, au decis că ar fi mai bine să-l păstreze doar pentru publicul nipon. Dar modul multiplayer foarte interesant pentru vremea respectivă, a reușit să câștige tot mai multă popularitate și succesul său a condus la crearea seriei Dark Souls și numirea lui Hidetaka Miyazaki în poziția de președinte al companiei FromSoftware.

Povestea jocului Demon’s Souls

Din cauza abuzului de magie numite Soul Arts, Boletaria, un tărâm antic situat undeva în Europa, ajunge să fie atacată de The Old One, un demon malefic, cu o putere extraordinară. Lumea aproape că s-a pierdut sub cețurile dese din adâncurile cărora s-au format tot felul de demoni devoratori de suflete. Însă chiar și în aceste vremuri tragice, The Old One a fost adormit, putându-se astfel a se salva ce a mai rămas din Boletaria. Puținii supraviețuitori au ajuns niște Monumentals aproape nemuritori care au rămas pe Pământ să povestească generațiilor viitoare despre istoria Boletariei. 

Articole recomandate:
Nvidia îndeamnă posesorii de calculatoare să-și pună sistemele să lupte împotriva coronavirusului

La momentul desfășurării acțiunii din joc, Boletaria este condusă de regele Allant care a reușit să restaureze magia Soul Arts, dar în același timp l-a trezit și pe The Old One cu toată armata sa de demoni. Din nou la putere, ființele malefice s-au întors la ceea ce știau ele să facă cel mai bine și anume, să mănânce sufletele oamenilor, iar corpurile secătuite de spirit au ajuns să se transforme în monștrii odioși. 

În joc, jucătorii se transformă în războinici care rătăcesc prin ceață și se luptă cu demoni, iar când sunt uciși, se trezesc în Nexus unde o întâlnesc pe The Maiden in Black, un demon care a trecut de partea oamenilor și multe alte personaje misterioase. Legați acum de Nexus până la următoarea adormire a lui The Old One, jucătorii trebuie să traverseze cinci regiuni din Boletaria, ucigându-le cu sânge rece conducătorii malefici și devorându-le la rândul lor sufletele pentru a le prelua puterea. 

Trebuie să te lupți la un moment dat cu regele Allant, când ajungi suficient de puternic, dar caracterul pe care îl înfrunți este de fapt un demon impostor care i-a luat locul regelui și pe care n-ai de ales decât să-l învingi dacă vrei să mergi mai departe. După această misiune, The Maiden in Black conduce jucătorul învingător, denumit acum și Slayer of Demons, la The Old One pentru a-l dovedi o dată pentru totdeauna și a-l trimite din nou la culcare. Iar din acest punct încolo, poți alege să acționezi în două moduri total diferite, care vor veni la pachet cu două finaluri în antiteză. Mult spor și sperăm să le descoperi pe ambele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here