Până acum există doar zvonuri, dar probabilitatea ca Bloodborne să apară pe PC este din ce în ce mai mare. Apare Bloodborne, jocul exclusiv pentru Playstation 4 (PS4), pe computer? Până în prezent nu există informații exacte, dar se pare că așa se va întâmplă.

Ne aflăm în mijlocul unei lumi noi, în care producătorii de console își fac încălzirea din ce în ce mai mult pe platforma PC. Sony a anunțat deja că un fost joc exclusiv pentru PS4 va apărea pe PC, iar jocurile Dark Souls au avut un mare succes pe Steam. O versiune adecvată pentru computer a Bloodborne ar fi cel mai ciudat lucru care se poate întâmpla.

Dar, cu atâtea informații care tot apar, nu știm exact care informație merită luată în serios. Pentru a ajuta la clarificarea lucrurilor, am adunat fiecare zvon și aluzie privirea apariția Bloodborne pe computer.

Se pare că un remaster al Bloodborne va apărea pe PS5 și pe PC

Zvonurile în mod inerent au o șansă de a fi neadevărate, dar destui oameni au făcut aluzie la un anunț privind un remaster al lui Bloodborne. Acesta începe să fie mai mult decât o iluzie. Cea mai completă versiune a acestui zvon provine de la streamerul CaseyExplosion, care a împărtășit într-o postare pe Twitter cum a aflat despre un presupus remaster Bloodborne pe PC și PS5.

CaseyExplosion a explicat că a oferit o sumă de 100 USD (donată în scop caritabil) pentru detalii despre zvonul apariției Bloodborne pe Pc. Ea spune că o sursă de încredere (nespecificată) a confirmat existența sa și a spus că un remaster oficial trebuia să fie anunțat la marele eveniment PlayStation 5 al Sony, care a fost amânat în această săptămână.

Este interesant, dacă este adevărat. Îi ajută pe cei din interiorul industriei Wario 64 și co-gazda Kinda Funny, Imran Khan, să facă aluzii despre zvon.

Dacă au dreptate, vom afla mai multe despre presupusul remaster al lui Bloodborne atunci când Sony va reprograma eventual evenimentul PS5.

Bluepoint Games și QLoc lucrează la remaster

După tweet-urile lui CaseyExplosion, un youtuber cu numele de PC Gaming Inquisition a postat un videoclip care a răspândit aceeași zvon cu câteva detalii suplimentare. Videoclipul susține că remaster-ul este co-dezvoltat de Bluepoint Games (un studio de portare cu experiență, care recent a refăcut Shadow of the Colossus) și QLoc, studioul care a dezvoltat Dark Souls Remastered și care a gestionat alte porturi de PC-uri japoneze.

Articole recomandate:
Jack Daniel’s: preț pe măsura calității! Savurează-l de sărbători alături de cei dragi!

PC Gaming Inquisition spune, de asemenea, că fPS-ul remaster-ului va depăși 30 și că va ajunge la Steam. Nu își specifică sursele, dar CaseyExplosion a confirmat într-un tweet că QLoc lucrează la proiect.

Potrivit PCGI, videoclipul nu oferă știri interne credibile. Singurul merit al celor spuse este faptul că te face să asculți continuu niște zvonuri similare. Înseamnă totuși ceva.

Sony nu pare să respingă ideea jocurilor pentru PC 

Trăim într-o perioadă în care Horizon: Zero Dawn primește un port oficial pentru PC, astfel încât un remaster Bloodborne pentru PC nu pare ridicol (desigur, cele mai bune zvonuri false sună foarte credibil). Bloodborne ar putea fi cel mai iubit joc din generația PS4. Dacă Sony  încearcă să atragă jucătorii de PC, Bloodborne ar fi o afacere mult mai mare.

Merită menționate, de asemenea, celelalte exclusivități PS4 despre care se zvoneste că vor apărea pe PC. Media Molecule a vorbit în mod deschis despre ambițiile sale de a crea o variantă Dreams și pentru PC la un moment dat în viitor, un scenariu pe care Sony nu pare să îl respingă. O listă de sarcini a dezvoltatorului de jocuri video Naughty Dog care solicita expertiza Nvidia la începutul acestui an sugerează și faptul că The Last of Us Partea 2 are o versiune pentru PC în pregătire. Seria exclusivă PlayStation MLB: Show-ul continuă pe mai multe platforme și în 2021, însă acest lucru se poate datora unui acord special cu MLB în sine.

Baseball and Bloodborne pe PC – niciunul dintre jocuri nu a fost încă confirmat, dar ar face o figură frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here