PlayStation a anunțat oficial lansarea unei serii de podcasturi despre The Last of Us, unul din cele mai populare jocuri de la ora actuală ce poate fi jucat pe consolele create de Sony. Întreaga colecție de podcasturi va conține în total opt podcasturi a căror gazdă este scriitorul și comedianul Christian Spicer. 

Experiența lui Christian Spicer pe scena americană

Pentru publicul american numele lui Christian Spicer este sinonim cu show-uri precum Double Jump – un spectacol de la miezul nopții exclusiv despre jocuri pe calculator, IMPRO(vs)TANDUP – un show lunar la UCB Franklin în Los Angeles și UCB East în New York City și Trifecta – de asemenea un show lunar la UCB Sunset în Los Angeles, toate acestea printre multe alte creații ale teatrului The Upright Citizens Brigade din care face parte.

Debutul lui Christian Spicer în stand-up comedy în anul 2015, Moment in Time, a ajuns în topurile Billboard de comedie și pentru multe săptămâni nu a coborât mai jos de top 5 albume de comedie pe iTunes, după lansare.

Christian Spicer a scris pentru sezonul 3 din Devious Maids, dar și pentru multe alte producții din care o parte încă se pot găsi pe internet și o parte nu. În universul podcasturilor, seria săptămânală DLC despre jocuri video pe care a găzduit-o alături de colegul său Jeff Canata a fost inclusă de către Entertainment Weekly în lista celor mai bune 20 de podcasturi pe care trebuie să le urmărești în anul 2015. 

Revenind la The Last of Us, în această serie de podcasturi Christian Spicer alături de invitații săi va explora lumile ambelor jocuri lansate până acum, atât The Last of Us, cât și continuarea sa, The Last of Us Part 2. Câte un episod din această serie va fi lansat în fiecare săptămână, marțea, iar primele producții deja pot fi ascultate online.

Despre ce este vorba în primul episod din seria de podcasturi The Last of Us?

În primul episod al seriei de podcasturi The Last of Us, ne delectăm cu interviurile lui Neil Druckmann și Anthony Newman de la Naughty Dog, compania care a produs ambele jocuri. În acest episod se discută despre primele câteva ore ale primei părți și acțiunea petrecută acolo. Mai departe, în episoadele viitoare, ne întâlnim cu Ashley Johnson și Troy Baker, precum și developeri, fani ai seriei care și-au făcut un nume jucând acest joc și compozitorul Gustavo Santaolalla, care a produs muzica pentru ambele părți The Last of Us și alte producții celebre, precum filmele Brokeback Mountain, Babel sau Into the Wild.

Articole recomandate:
Diablo 4, cel mai așteptat joc de acțiune-aventură

Începând cu data de 7 iulie încolo, podcasturile se vor concentra pe cea de-a doua parte a jocului The Last of Us oferind detalii suculente tot prin metoda interviurilor cu persoane ce au legătură directă și s-au implicat trup și suflet în crearea jocului.

De ce The Last of Us într-o serie de podcasturi?

În Statele Unite ale Americii, emisiunile despre jocurile video și podcasturile online pe același subiect nu sunt o raritate. În plus, The Last of Us a primit peste 200 de premii Game of The Year, iar stilul său de joc precum și emoția transmisă jucătorilor prin povestea personajelor, dialogurile lor și grafica ce-ți taie respirația, au impresionat mulți gameri din întreaga lume. 

Podcasturile The Last of Us au fost și sunt în continuare realizate în cel mai profesionist mod cu putință, ele având o gazdă care iubește jocurile video și este foarte familiarizată cu ele, dar și invitați importanți precum starurile Troy Baker și Ashley Johnson, amândoi celebri pentru interpretarea vocilor unor personaje din cele mai apreciate jocuri video create vreodată, precum și oameni care au avut un roluri cheie în producția acestor jocuri video. 

Nu am putea spune că The Last of Us avea nevoie de și mai multă promovare după succesul pe care l-a cunoscut deja. De aceea, intuim că intenția producătorilor acestor podcasturi nu este de a-și populariza și mai mult jocul, ci de a crea un fel de club exclusivist de experți, care nu cunosc doar ceea ce poți să vezi proiectat pe ecran când joci jocul, ci și detalii picante din spatele imaginilor lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here