Digitalizarea este importantă în orice domeniu de activitate. La fel se întâmplă și în cazul serviciilor de monitorizare gps a flotelor auto. Prin intermediul acestora, toate datele provenit de la aparatele gps auto sunt preluate, procesate și aranjate în documente electronice la care orice utilizator să aibă acces rapid.

Care sunt beneficiile și de ce avem nevoie de digitalizare?

Răspunsul la această întrebare este cât se poate de simplu. Rapiditate și accesibilitate. Așa cum menționam anterior, datele provenite de la aparatele gps, cu importanță majoră în tot ceea ce înseamnă managementul flotei auto și bugetul alocat acestei operațiuni sunt la dispoziția utilizatorului în orice moment, de la localizare exactă a vehiculelor, până la analize și rapoarte complexe.

Strategiile digitale aduc beneficii incontestabile companiilor în ceea ce privește activitatea din cadrul acesteia. Digitalizarea permite un timp mai scurt de execuție a activităților, îndeplinirea rapidă a obiectivelor și creșterea calității rezultatelor, comunicare, experiență și eficiență a angajaților și securitatea sporită a datelor.

Rapoarte digitale – informații la îndemână

Rapoartele, în managementul de flotă, sunt acele documente care însumează totalitatea datelor privind exploatarea unuia sau a unui set de vehicule monitorizate. Prin intermediul serviciilor de telematică, toate aceste rapoarte sunt emise în format digital, eliminând definitiv costurile cu consumabilele necesare printării și păstrării lor. Mai mult decât atât, au avantajul de a putea fi accesate de pe orice dispozitiv, oricând este nevoie.

Soluțiile de monitorizare digitală te ajută să îmbunătățești consumul de carburant, să îmbunătățești comportamentul șoferilor și să reduci costurile cu mentenanța vehiculelor. Soluția de monitorizare de la Alarma.ro emite 2 tipuri de astfel de rapoarte.

Articole recomandate:
Obține Windows 10 licențiat la cel mai bun raport preț/calitate, de pe Forscope.ro!

Rapoarte analitice

Acest tip de rapoarte oferă informații amănunțite la nivel de autovehicul, pentru oricare dintre mașinile incluse în pachetul de monitorizare. Spre exemplu, un raport la nivel de vehicul poate conține foaia de parcurs grafică sau tabelară, analiza de consum, kilometrii făcuți de șofer în interes personal, raport comparativ între alimentări și consum și multe altele. Toate aceste date coduc la posibilitatea controlării comportamentului și a performanței fiecărui șofer, dar și a oricărui vehicul. La noi, orice raport analitic se emite între-o secundă!

Rapoarte sintetice

Acest tip de rapoarte cuprind date sintetizate la nivel de flotă auto. Informațiile sunt preluate individual de la fiecare gps auto în parte, sunt procesate și organizate în baze de date tabelare iar mai apoi livrate sub formă de raport utilizatorului. Chiar dacă cantitatea de date este foarte mare, tehnologia pe care o utilizăm ne permite să avem cea mai rapidă aplicație de pe piață. Un raport se emite într-o secundă!

Ca și exemplu, rapoartele emise la nivel de parc auto se pot referi la consumul lunar de combustibil a întregii flote auto, kilometrii efectuați, kilometrii efectuați în interes personal de către șoferi, programul conducătorilor auto, avertizări pentru expirarea de documente și altele.

Pe lângă rapoartele digitale despre care am povestit, soluția de monitorizare gps de la Alarma.ro conține multe alte funcționalități care oferă un management complet și complex al flotei tale.

Toate acestea sunt acum disponibile la cel mai bun preț. Cu doar 145 de euro/mașină, îți punem la dispoziție cel mai bun sistem de moniotorizare pe o perioadă de 2 ani!

Află mai multe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here