Cu atâtea mijloace de promovare în universul online, dacă ai o pasiune și ești cu adevărat bun la ceea ce iubești să faci, este și păcat să nu-ți construiești un blog prin care să-ți finanțezihobby-ul. Pas cu pas, internetul ia locul televiziunii în inimile celor care caută o metodă de distracție și petrecere a timpului liber și pentru că majoritatea oamenilor preferă entertainerii cu adevărat pasionați de ceea ce fac, dacă vrei să câștigi popularitate în universul online, ai putea s-o faci foarte bine prin intermediul unui blog despre ceea ce îți place. Iar pentru ca totul să meargă ca pe roate, nu acționa la întâmplare, ci alege să-ți faci un site cu găzduire WordPress deoarece astfel vei avea parte de o mulțime de avantaje!

Ce este de fapt WordPress?

În termeni de specialitate, WordPress este un sistem de administrare a conținutului online, foarte simplu de folosit chiar și de cei care nu au cunoștințe de programare. De aceea, când vine vorba de crearea unui site, el este cea mai populară alegere la nivel mondial, atât pentru funcțiile pe care le oferă cât și pentru faptul că poate fi utilizat într-un mod intuitiv.

Ce avantaje oferă WordPress spre deosebire de alte platforme?

Dacă vrei să-ți faci un blog și ești în punctul de a alege un sistem de administrare a conținutului, realizezi imediat că în afară de WordPress mai există și alte zeci de alternative. Dar spre deosebire de ele, WordPress oferă următoarele avantaje imbatabile:

#1 Module dedicate

Cu ajutorul codurilor poți să modifici aproape orice la un site. Dar dacă programarea nu este punctul tău forte, WordPress îți oferă și alternative sub forma zecilor de module pe care, majoritatea, le poți utiliza gratuit. Indiferent dacă este vorba de un newsletter profesional, de un meniu mai special sau de o căsuță de o căsuță de căutare pentru atunci când site-ul va fi atât de mare încât utilizatorii nu mai pot găsi direct de pe prima pagină ceea ce îi interesează, cu ajutorul modulelor le poți oferi toate aceste funcții într-un mod simplu și rapid.

Articole recomandate:
Huse premium pentru telefoane premium

#2 Posibilități de optimizare

Mai ales pentru site-urile noi și cu puțini vizitatori, felul cum sunt percepute de motoarele de căutare contează enorm. Astfel, pentru a câștiga cât mai multă vizibilitate, cei mai mulți proprietari de site-uri apelează la tehnicile SEO pentru a-și optimiza creația. Din fericire însă, și din acest punct de vedere este mult mai avantajos să utilizezi WordPress deoarece cu ajutorul unui modul precum Yoast SEO ai posibilitatea de a manipula meta titlurile, meta descrierile și chiar și modul de afișare al articolelor tale pe rețelele sociale, lucruri foarte importante pentru o optimizare corectă.

#3 Viteză rapidă de încărcare

Omul modern nu mai are timp să aștepte. Când întregul univers online se află fix la degetul său mic, cine are răbdare mai mult de câteva secunde pentru ca un site online să se încarce și să-l poată citi? De aceea, viteza site-ului tău este crucială mai ales dacă urmărești să obții și un venit de pe urma proiectului. Dar atâta timp cât nu exagerezi cu tot felul de funcții care mai de care mai complicate, în ceea ce privește platforma WordPress nu vei avea niciodată probleme reale legate de viteză.

De ce optezi pentru găzduire WordPress? 

Dacă tot investești timp și o oarecare sumă de bani într-un site dezvoltat pe platforma WordPress, este bine să alegi găzduire specializată în acest sistem de administrare a conținutului. În România de exemplu, cei de la Simplenet.ro sunt experți în oferirea de servicii online pe platforma WordPress și în cazul în care la un moment dat te confrunți cu o problemă pe care nu o poți rezolva pe cont propriu, un specialist îți va sta întotdeauna la dispoziție.

Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, WordPress este o platformă extraordinară în ceea ce privește funcționalitatea și este incredibil de simplu de folosit. Dar pentru orice eventualitate, este bine să-ți iei și măsuri de protecție și să știi că atunci când ai o dilemă, vrei să-ți accelerezi viteza site-ului sau să-i schimbi design-ul, să știi că ai la cine apela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here