Dacă ești în căutarea unui soft de payroll și HR, trebuie să fii foarte bine informat referitor la beneficiile obținute în implementarea acestei soluții. Indiferent de dimensiunile companiei tale, majoritatea departamentelor de HR și contabilitate sunt mereu acoperite de teancuri de hârtii. Un soft payroll integrat cu un program salarii optimizat pe nevoile companiei va automatiza aceste procese consumatoare de timp.

Trecerea de la Excel la un sistem de salarizare digitalizat

A venit momentul să spui stop înregistrărilor manuale. Nu mai este nevoie să completezi numeroase tabele excel la care nu ești șigur că ai varianta finală, actualizată. Tabelele în excel sunt înlocuite cu un program salarii mereu actualizat și ușor de integrat cu o bază de date comună.

Soluția dp-Payroll vine cu un nivel ridicat de automatizare a proceselor, care până acum erau sarcini administrative de bază ce implicau multă muncă de birou. Cu doar câteva clickuri, eviți eroarea umană, iar procesarea datelor va fi mult mai rapidă. Totul se regăsește online, într-o singură bază de date, ușor de accesat chiar și de acasă.

Un program de payroll te ajută să economisești timp și bani

Pare greu de crezut, dar un soluție de payroll și salarizare va reduce considerabil costurile companiei tale. Cum? Odată ce HR-ul se digitalizează, automatizarea sarcinilor va permite alocarea unui timp minim în realizarea acestor procese. Astfel, echipa ta va putea să se concentreze pe munca de valoare, nu pe sarcini repetitive. Zilnic, vei economisi “orele de lucru” pe care contabilul tău le petrecea peste program atunci când nu beneficia de un soft performant de calcul salarii și payroll.

Articole recomandate:
Ecommerce-ul devine o joaca cu ajutorul easyCart.ro

Ești mereu actualizat cu legislația în vigoare

Soluțiile True HR și dp-Payroll se ajustează politicilor fiscale și legislației în vigoare cu privire la resursele umane. Astfel, vei ști că beneficiezi de ultimele variante actualizate ale diverselor documente ce trebuie depuse sau răspunzi prompt solicitărilor venite din partea instituțiilor bugetare și a băncilor.

Testează soluția gratuit

Pentru a te asigura că soluția se pliază pe nevoile tale, ai posibilitatea să o testezi gratuit pe site-ul truehr.ro. Scopul este de a veni în întâmpinare cu un program care răspunde cerințelor companiei. Cum fiecare industrie are specificitatea ei, este recomandat să îți rezervi timpul pentru un demo. Echipa de suport îți este alături pentru ca tu să iei cea mai bună decizie după o analiză profundă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here