SFA (Sales Force Automation) reprezintă soluția pentru automatizarea forței de vânzări. Soluția este folosită de reprezentanții de vânzări care se deplasează zilnic la clienți în vederea preluării comenzilor atât Pre-Sales cât și Van-Sales.

O astfel de soluție de tip SFA, a fost dezvoltată și de către echipa Optimall by AROBS. Aceasta se numește Optimall SFA și a fost lansată în anul 2003 la momentul de față având peste 2100+ utilizatori. Interfața intuitivă și friendly a aplicației o fac pe aceasta să fie ușor de învățat și utilizat de către reprezentanții de vânzări.

              Optimall SFA funcționează cu ajutorul a 3 componente, conectate între ele: aplicația Back Office instalată la sediul companiei, aplicația mobilă care va fi instalată pe tableta/telefonul mobil al agenților din teren și interfațarea cu programul de gestiune. Aplicația Back Office se va interfața cu ERP-ul companiei în vederea extragerii datelor precum: nomenclator articole, stoc articole, nomenclator clienți și alte date necesare. Aplicația mobilă va fi instalată pe tabletele agenților de vânzări care efectuează vizite la parteneri și clienți.

              Când vine vorba de ERP, soluția Optimall SFA se interfațează cu peste 75 de sisteme de gestiune. Dacă business-ul tău nu are în componența sa un astfel de sistem, agenții de vânzări ai echipei Optimall te vor ajuta să alegi unul.

              Pe lângă soluția de tip SFA, echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție destinată exclusiv inventarierii. Soluția de inventar denumită Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) vine în ajutorul companiilor care își doresc să automatizeze întreg procesul de inventariere.  Această soluție va fi instalată pe un telefon sau o tabletă cu sistem de operare Android, cu ajutorul căruia toate mijloacele fixe și obiectele de inventar vor fi scanate în vederea inventarierii.

Articole recomandate:
Apelează la un cabinet psiholog unde poți experimenta terapia prin artă

              Pentru o ofertă personalizată și un demo gratuit, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom ajuta să alegi soluția perfectă pentru business-ul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here