După ce Microsoft ne prezentat o mulțime de jocuri extraordinare create special pentru noua consolă Xbox Series X, mulți gameri din întreaga lume, inclusiv noi, așteaptă cu sufletul la gură lansarea noului dispozitiv pentru a avea acces la ultimele titluri din universul gaming-ului. Iar un lucru cu adevărat generos din partea celor de la Xbox este faptul că nu ne obligă să cumpărăm neapărat consola, pentru că datorită uimitorului Game Pass Ultimate ne vom putea distra cu orice joc Xbox Series X și direct de pe PC!

Hai să vorbim despre Halo!

S-a făcut aproape un an de când Halo: Reach a devenit parte din Halo Master Chief Collection pentru PC, motiv pentru care nu suntem chiar atât de disperați după nou conținut Halo, deși recunoaștem că ne încântă ideea de a ne juca din nou, în același moment cu cei care dețin noua consolă, dar fără a renunța la mouse-ul și tastatura cu care ne-am obișnuit atât de mult. 

Ultimul demo Halo: Infinite ne-a făcut o impresie foarte bună, de aici, din fotolii, și din câte am înțeles de la producători, se pare că jocul rulează la o rezoluție nativă de 4K și 60 de cadre pe secundă. Iar cum Xbox Series X are o unitate de procesare grafică care se clasează între plăcile video Nvidia GeForce RTX 2080 și Nvidia GeForce RTX 2080 Super, se înțelege de la sine că cei suficient de norocoși încât să aibă pe PC-ul lor o Nvidia GeForce RTX 2080 Ti au toate șansele să se bucure de joc la o calitate grafică chiar și mai bună.

Dar cu toate acestea, de ce s-ar limita 343 Industries la performanțele grafice ale consolei Xbox Series X când există și PC-uri care pot mai mult decât atât? Dar om trăi și om vedea vedea. Cert e însă faptul că deși Halo: Infinite arată spectaculos, nu solicită prea mult echipamentele de la ora actuală, în comparație cu alte titluri de ultimă generație. Iar asta, în calitate de posesori de PC, nu poate decât să ne bucure.

Game Pass Ultimate vine la pachet cu un gust clasic de gaming pe PC

La evenimentul Xbox Games au fost prezentate două jocuri care cu adevărat au cucerit publicul. Pe de-o parte a fost Obsidian’s Avowed și pe de altă parte S.T.A.L.K.E.R. 2. Ambele au fost introduse în atenția gamerilor prin două teasere care nu prea au făcut exces de zel, dar chiar și așa, oricare dintre ele, pentru un jucător cu experiență, înseamnă istorie și tradiție în cultura jocurilor video. 

Articole recomandate:
Am aflat tot ce voiam să știm despre Xbox Series X! Producătorii au dat detalii în legătură cu cea mai așteptată consolă a anului!

Va fi pentru prima oară în istoria jocului Obsidian când dezvoltatorii vor avea parte de un buget atât de generos, iar asta se datorează pe de-o parte cumpărării studioului de către Microsoft în anul 2019. Dacă până acum, chiar și fără atâția bani au fost în stare să creeze magie cu ceea ce au avut la îndemână, nu putem decât să ne imaginăm deocamdată performanțele pe care le vor atinge de acum încolo.

S.T.A.L.K.E.R. 2 pe de altă parte, este un joc ceva mai misterios. Ultimul titlu S.T.A.L.K.E.R. a fost lansat în anul 2009, odată cu Call of Pripyat, care ca toate celelalte jocuri din serie a fost o operă de artă exclusiv creată pentru PC. Iar la ora actuală nu ne este încă foarte clar dacă jocul va fi publicat de Microsoft sau GSC Game World, mai ales după tentativa studioului de a lansa S.T.A.L:K.E.R. 2 pe cont propriu în anul 2011.

Cu Game Pass Ultimate, să ne jucăm cât cuprinde!

Accesul la platforma Game Pass Ultimate înseamnă pentru cei mulți utilizatori de PC-uri competente că nu vor fi necesare investiții suplimentare într-o nouă consolă și nici în jocuri vândute la preț întreg, mai ales că circulă niște zvonuri conform cărora, pe viitor, prețul jocurilor va crește.

Și chiar dacă prin Game Pass Ultimate nu devii și posesorul jocurilor pe care le joci, pentru cei cărora le place să încerce mereu ceva nou și nu se dedică unui singur titlu, afacerea este mult mai avantajoasă decât să scoată din buzunar niște sume nu foarte mici ori de câte ori au poftă de un nou titlu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here