Gestionarea corecta a stocurilor iti pot schimba in bine intreaga afacere, caci prin intermediul unui program gestiune vei reusi sa tii costurile sub control, contribuind la gestionarea fara probleme a lantului de aprovizionare.

Pentru a putea automatiza toate functiile necesare pentru gestionarea stocurilor, un program de gestiune ofera magazinelor o solutie eficienta pentru cerintele lor specifice de gestionare a stocurilor. Acesta va tine evidenta comenzilor, a nivelurilor inventarului, a vanzarilor si a livrarilor la punctul de vanzare si multe altele, pentru a te ajuta sa simplifici intreg procesul de gestionare.

Programul de gestiune ofera un plus de valoare magazinului tau, prin intermediul celor 10 functii de baza:

Creste profitabilitatea

Un program de gestiune foloseste marketingul si productia pentru a creste profitabilitatea afacerii tale. Cu posibilitatea de a automatiza operatiunile cheie, vei avea posibilitatea de a indeplini in mod eficient si precis sarcini precum gestionarea nivelurilor stocurilor, actualizarea listarilor pe toate canalele de vanzare si prelucrarea comenzilor care, la randul lor, vor reduce cheltuielile si vor maximiza profitabilitatea.

Managementul calitatii

Acest program identifica si urmareste diferite probleme care pot aparea, in cazul in care detii si un magazin online, cum ar fi livrarile intarziate si prin intermediul analizelor si a rapoartelor emise ofera indrumari cu privire la factorii care afecteaza calitatea.

Gestionarea inventarului simplificata

Una dintre functiile cheie ale unui program de gestiune este ca face procesul de gestionare a inventarului mult mai usor si eficient, economisind timp si bani. Automatizeaza procesele cheie necesare pentru realizarea inventarului si te ajuta sa iei decizii mai profitabile.

Urmarirea numarului de serie

O alta functie a programului de gestiune este urmarirea numarului de serie. Programul gestioneaza o cantitate nelimitata de numere de serie din momentul in care este primit inventarul si pana la momentul in care este emis.

Articole recomandate:
Inspecția Tehnică Periodică - Ce este și când trebuie realizată

Evita stocurile lipsa sau in exces

Programul de gestiune ofera gestionarea stocurilor pe mai multe niveluri. Este adesea o sarcina dificila mentinerea echilibrului exact in stocuri. Daca ai un stoc prea mic, se poate ajunge la epuizarea unui anumit tip de produs si astfel vei ajunge la pierderi financiare, in timp ce stocul in exces poate ocupa spatiu in depozit sau poate duce la expirarea produselor, daca acestea nu se vand in timp util.

Prognoza si planificarea

Poti identifica viabilitatea deschiderii mai multor magazine sau depozite pentru a spori eficienta si a imbunatati nivelurile de servicii prin informatii furnizate de acest program de gestiune.

Productivitate si eficienta sporite

Prin automatizarea sarcinilor manuale zilnice necesare, un program de gestiune permite cresterea productivitatii si eficientei, ajutand la dezvoltarea afacerii tale. Vei reusi astfel sa economisesti nenumarate ore.

Rapoarte de inventar

Programul va genera automat analize si rapoarte utile, acestea fiind extrem de utile pentru a tine corect evidenta stocului si a inventarului.

Echilibrarea cererii si ofertei

Livrarea cererilor la momentul exact, pentru cea mai mica suma de bani fara surplus este o caracteristica a unui program de gestiune de calitate.

O solutie perfecta

Programul de gestiune, asa cum este POB Soft Retail, face posibila configurarea de retele complexe, cu diverse interfete: de vanzare, de gestiune si permite exportul tuturor datelor in programul de contabilitate. Reuseste astfel sa fie solutia perfecta pentru magazinul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here