Cu o lună jumătate înainte de data oficială de lansare pe piață a noului Sony PS5, suntem deja în situația în care gamerii din întreaga lume încearcă cu disperare să obțină o pre-comandă, astfel încât să poată juca cele mai spectaculoase jocuri cum ar fi și mult așteptatul Spider-Man Miles Morales încă din prima zi de apariție.

În spațiul media au apărut deja imagini și videoclipuri care prezintă un design uimitor pentru noua consolă ediție limitată, Spider-Man Miles Morales, ideea aparținându-i talentantului creator de concepte, Giuseppe Spinelli, același care a creat și uimitorul sistem pentru site-ul  LetsGoDigital.

Așa cum se poate vedea atât din videoclipul despre concept cât și din imagini apărute în online, Spinelli a fost inspirat de ediția anterioară a Spider-Man PS5 Pro, însă pentru noua consolă  s-a întrecut pe sine: noul PS5 are culoarea neagră și  este decorat cu o pânză de paianjen strălucitoare  în centrul căreia se află, în relief, bineînțeles, un păianjen mare și roșu. Culorile roșu și negru sunt inspirate din costumul de Spider Man a lui Miles Morales iar modelul de pe consolă este iluminat cu led-uri.

Spinelli a folosit același nou design negru cu pânza de paianjen roșie și pentru controllerul PS5 DualSense și a adăugat pe partea frontală a acestuia sloganul „Be Yourself”.

Noul produs este așteptat de către toți gamerii și sperăm că cei de la PlayStation și Insomniac Games (dezvoltatorul jocului) vor face tot posibilul ca acesta să se transforme în realitate cât mai curând posibil.

Recent a fost dezvăluit și cât spațiu de stocare oferă noua consolă: SSD-ul PlayStation 5 are o capacitate tehnică de 825 GB, dar după instalarea fișierelor și a sistemului de operare nu tot spațiul va mai putea fi utilizat. Sfatul pentru toți gamerii este să verifice acest aspect pentru a vedea exact câte jocuri vor mai putea instala fără a fi nevoie să fie făcut un upgrade pentru spațiul de memorie.

Articole recomandate:
Producătorul jocului Ori and the Will of the Wisps ne oferă informații valoroase despre diferențiele dintre consolele PlayStation 5 și Xbox Series X

În Japonia au apărut deja videoclipuri cu explicații despre componentele și noile caracteristici  PS5, unele dintre ele prezentând aspecte foarte interesante: în aerisirea PS5 au fost descoperite  o piuliță misterioasă și un șurub metalic. 4Gamer, site-ul care a descoperit pentru prima data aceste lucruri, a speculat că piulița, odată extrasă, permite îndepărtarea carcasei exterioare a PlayStation 5, astfel încât poate fi accesat nu numai interiorul ei, cât și cardul de memorie SSD.

Jucătorii din întreaga lume vor fi dornici să afle cât mai multe informații despre aceste lucruri, deoarece mulți vor vrea să își extindă spațiul de stocare. O mulțime de producători de SSD realizează deja unități compatibile cu PS5 care oferă capacități de 2TB sau chiar mai mult.

Sony are convingerea fermă că în momentul lansării noul PS5 va vinde mai mult decât PS4. Într-un interviu acordat site-ului de știri sud corean, Naver, directorul PlayStation a declarat: ” „Credem că PS5 va vinde mai mult în primul său an decât am vândut în cazul PS4.”

Această declarație pune capăt zvonurilor conform cărora Sony ar avea probleme cu producția modelului PS5 și că ar realiza cu 5-6 milioane mai puține bucăți în primul an decât în cazul anterioului PS4.

Odată cu infirmarea zvonurilor de către cei de la Sony, situația nu poate fi decât îmbucurătoare pentru gamerii din întreaga lume care așteaptă cu nerăbdare nou PS5: vor fi destule console chiar și în perioada de pre-comandă. Acum nu mai rămâne decât ca Sony să gestioneze eficient această etapă iar cât mai mulți pasionați să intre în posesia noului PS5. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here