Vă mai amintiți când cerințele de sistem pentru Call of Duty: Modern Warfare recomandau un spațiu liber de 175 GB pentru a instala jocul și părea foarte mult? Ei bine, un spațiu de memorie de 175 GB pare destul de decent la ora actuală.  În august au făcut un update care necesita un spațiu liber de 200 GB și schimbările nu s-au oprit aici. Potrivit unei postări pe Twitter din partea @BattleNonSense se indică faptul că Modern Warfare necesită un spațiu liber mai mare de 250 GB și nici nu suportă update.

Deși este interesant ca opțiunea de singleplayer să conțină atât varianta Special Op cât și varianta royale ce permite update-uri live în mod constant, se pare că deja cauzează situații neplăcute pentru gamerii din întreaga lume. Deși pe console, jucătorii pot alege să dezinstaleze anumite moduri și pachete pentru a mai elibera din spațiu, iar pe vremea în care jocurile Call of Duty erau disponibile pe Steam, existau opțiuni similar, jucătorii de pe Battle.net nu sunt la fel de norocoși. 

Deși este un joc foarte îndrăgit de către gamerii din întreaga lume, cu aceste update-uri care cer din ce în ce mai mult spațiu de memorie, este posibil ca popularitatea lui Call of Duty: Modern Warfare să scadă.

Articole recomandate:
Espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE: Review detaliat și pachet promoțional la super preț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here