Imaginile unei hărți fizice a jocului și-au făcut apariția online.

Călătoria printr-un nou oraș poate fi un adevărat coșmar. Din fericire, găsirea drumului în ”Cyberpunk 2077” ar trebui să fie o sarcină ușoară cu ajutorul hărții fizice a Night City.

Potrivit sursei ResetEra, o mulțime de imagini despre Cyberpunk 2077 și-au făcut apariția online acum două săptămâni. Pozele nu sunt de cea mai bună calitate, însă harta ne oferă o imagine completă a modului Night City – punând varietatea districtelor și a regiunilor învecinate laolaltă. 

La prima vedere, Cyberpunk pare ceva mai aglomerat spre deosebire de teritoriile de vânătoare ale lui Geralt, care se întindeau pe continente întregi. Este de așteptat, având în vedere că distribuitorul de jocuri ”CD Projekt Red” susține că ”Cyberpunk 2077” va fi  mai scurt față de ”The Witcher 3”. 

Cu toate acestea, expanisiunea urbană din Cyberpunk a trebuit să aibă parte de o organizare mai compactă în comparație cu Novigrad, având o densitate ce nu se compară cu ascunzătorile jocului ”The Witcher 3”. Din fericire, o mare parte din spațiu este alocată sălbăticiei, în cazul în care vrei să iei o pauză de la viața de oraș. 

Imaginile divulgate includ de asemenea cărți poștale ce ilustrează  viața în Night City. Când jocul se va lansa, copiile împachetate vor include o copertă reversibilă,stickere și o sinteză a setărilor.

Cyberpunk 2077 se va lansa în mai puțin de o lună pe Steam și GOG, în data de 19 noiembrie. ”CD Projekt Red” au fost în centrul atenției săptămâna trecută, întrucât au susținut că studioul va munci la capacitate maximă pentru a nu amâna data de lansare. 

Articole recomandate:
Oculus Go VR a primit o lovitură puternică în… preț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here