Acest proiector de minimă proximitate are nevoie de doar câțiva centimetri distanță față de perete sau ecran ca să arate ce poate să facă.

Dacă nu ai luat niciodată în considerare să îți achiziționezi un proiector cu laser în locul unui TV cu plasmă, noul ”The Premiere” de la Samsung te poate face să te răzgândești. Asta dacă îți dorești ceva de o dimensiune și mai mare față de plasmele sofisticate existente pe piață în acest moment, care in medie au o anvergură de până la 85 de inch. În acest caz, noul proiector cu laser de la Samsung îți va difuza imagini de până la 130 de inch pe propriul perete sau ecran.

The Premiere este un proiector de minimă proximitate, asftel nu vei avea nevoie de un spațiu mare pentru a profita de capacitățile sale. Potrivit Samsung, se poate instala la o distanță de 11.3 cm față de perete. Mai apoi, poate proiecta un ecran între 100 și 120 sau 130 de inch, luând în considerare modelul: LSP7T sau LSP9T.

”Zilele în care îți instalai componente complexe și inestetice în propriile spații s-au sfârșit”, susține Samsung.

Samsung a optat pentru un design minimalist, cu margini rotunjite și un ” finisaj de tipul unui material textil, plăcut din punct de vedere estetic”. Arată superb din ce se vede în randări,  iar design-ul relativ compact este un avantaj.

Ambele modele, LSP7T și LSP9T, au atuul unui sistem cu laser triplu pentru a proiecta imagini 4K, cu o gamă de contrast ce ajunge până la 2800 de lumeni, potrivit Institutului American Național pentru Standarde (ANSI). Samsung sugerează că dispozitivul este potrivit atât pentru utilizarea în timpul zilei cât în timpul nopții, drept urmare nu va fi nevoie să te folosești de el numai într-un spațiu fără lumină.

Articole recomandate:
Noutăți fierbinți despre telefonul Huawei P40.

O altă afirmație potrivit Samsung, este aceea că ”The Premiere” va fi primul proiector certificat HDR10+. Este o afirmație oarecum îndoielnică, totuși, deoarece există deja proiectoare ce sunt pe formatul Dolby Vision HDR.

În ceea ce privește calitatea imaginii, Samsung afirmă că proiectorul oferă o gamă largă de culori, acoperind 147% din spațiul DCI-P3 și 106% din BT.2020. Cât despre partea audio, difuzoarele și boxele sunt incorporate în proiector, oferind o acustică de 4.2. Caracteristicile inteligente și compatibilitatea dispozitivului cu ”servicii de voce multiple” fac pachetul să fie unul complet.

Cum rămâne cu jocurile? Samsung pune accent și pe acest factor. 

”The Premiere” oferă o experiență fantastică jucătorilor, acordând toate beneficiile de imagine și sunet, pe lângă latența redusă, pentru a se asigura că jucătorii se pot lăsa cuprinși de o experiență de calitate premium”, susține Samsung.

Un singur inconvenient ar fi acela privind prețul. Modelul LSP7T este disponibil la suma de 3,500 de dolari, iar LSP9T la 6,500 de dolari, în condițiile în care un OLED de 77 de inch variază între 3,700 și 4,700 de dolari, pe când un TV LCD de 86 de inch se poate achiziționa cu aproape 1,900 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here