Un mare număr de activități pot fi realizate online în ziua de astăzi, de la plata unei facturi la cumpărăturile online. În acest articol însă ne vom concentra asupra acelor site-uri și aplicații care te ajută să te relaxezi și să petreci un timp plăcut pe Internet:

  • Jocuri online

Fie că joci singur, fie că joci cu prietenii, odată ce ai prins microbul greu te vei mai lăsa de jocurile online. În comparație cu jocurile instalate pe calculator, cele online au avantajul de a putea fi accesate de pe orice dispozitiv și de a nu consuma atât de mult resursele computerului tău. Poți găsi o mare varietate de jocuri online, de la cele mai simple https://www.ejocuri.ro/, pe care le poate juca și un copil, până la jocuri MMORPG complexe precum World of Warcraft.

  • Pariuri online

Și acestea intră în categoria jocurilor, dar avantajul lor este că uneori poți câștiga sume consistente de bani, în timp ce alte forme de distracție sunt consumatoare de bani și atât. Aproape orice joc de noroc este disponibil online pe site-uri tip casino.

  • Trivia

Dacă utima dată când ai jucat jocuri care îți testează cultură generală erai la liceu, s-ar putea să descoperi o nouă activitate care te va ține lipit de ecranul telefonului sau al calculatorului ore-n șir. Jocurile de acest tip sunt disponibile în toate limbile, inclusiv în română

  • Seriale

Servicii de tipul Netflix au devenit extrem de populare în ultimii ani pentru că permit utilizatorilor să acceseze mii de filme și show-uri la un preț convenabil și în mod legal. Internetul este cu siguranță cel mai bun mijloc de a consuma producții media, surclasând deja de ceva timp televiziunea prin cablu.

  • Muzică
Articole recomandate:
Ce poate și ce nu poate face o agenție de video marketing pentru business-ul tău?

Și muzica este ascultată într-o mare măsură online în ziua de azi datorită radiourilor online și a site-urilor de muzică precum Spotify. Acestea pun la dispoziția ta milioane de melodii la o calitate superioară a sunetului și în mod complet legal.

  • Interacțiunea la distanță

Dacă ai rude sau prieteni cu care nu te poți întâlni fizic, poți ține legătura cu ei printr-o varietate de aplicații online care îți permit să schimbi mesaje, să trimiți fișiere și să vă vedeți prin intermediul apelurilor video.

  • Află lucruri noi

Ceea ce face Internetul atât de atractiv este accesul constant la informații noi, fie că este vorba despre utima poză din vacanță a prietenei tale celei mai bune sau despre o nouă descoperire științifică anunțată pe un site de prestigiu. Oamenilor le plac la nebunie noutățile, și tot ce nu știai deja se poate afla de pe Internet, de pe site-uri precum Enciclopedia Britanică sau  de pe site-uri de întrebări și răspunsuri precum Reddit sau Quora.

  • Cumpărături online

Shopping-ul online are o componentă de utilitate și una de distracție. Ne place să căutăm noi oferte, să vânăm un produs până când îl găsim la un preț bun și să descoperim produse noi din cele mai diverse categorii. Trebuie doar să ai grijă ca lucrurile pe care le cumperi să fie cu adevărat utile și să nu cheltui mai mulți bani decât îți permiți.

Tu cum te distrezi online?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here