Telefonul mobil a devenit parte nemijlocită din viața noastră. Dacă în urmă cu două decenii a avea un telefon mobil reprezenta un lux pe care puțini și-l puteau permite, astăzi până și copiii beneficiază de smartphone. Practic, fără el, aproape că nu mai putem trăi. 

Cu ajutorul telefonului ne verificăm astăzi corespondența, avem acces la fotografiile și filmele de familie, purtăm convorbiri audio/video cu prietenii și familia și, nu în ultimul rând, facem diverse plăți la comercianți. 

Aproape că nu există astăzi operațiune electronică pe care să nu o poți face cu ajutorul aparatelor smartphone, care aproape ajung să înlocuiască alte gadgeturi de prin casă, precum laptopul sau televizorul. Sunt însă și situații mai puțin plăcute, când lipsa telefonului te lasă practic în aer, fără cont la bancă, fără acces la prieteni, fără informație și divertisment. 

O astfel de situație o reprezintă blocarea telefonului sau, din ce în ce mai des, deteriorarea ca urmare a șocurilor fizice. Glassgsm Suceava este o companie tânără, care vine în sprijinul tău cu o gamă completă de reparații telefoane Samsung, iPhone, și multe alte mărci, cu o serie întreagă de beneficii. 

Reparații pentru toată gama de telefoane Samsung

Samsung este una dintre companiile cu cea mai mare ascensiune în rândul posesorilor de telefoane tip Android. Văzute ca un concurent serios pentru telefoanele iPhone, aparatele Samsung dețin la acest moment o cotă importantă din piața spartphone. 

Nici nu este de mirare că în fiecare an apar noi și noi modele, menite să țină pasul cu concurența și cu evoluția tehnologică. Însă, așa cum zeci de modele de telefoane apar în fiecare an, acestea au ajuns să fie practic consumabile. 

Articole recomandate:
3 Vape-uri ce țin mai mult de la VAAL

Mai ales că și defecțiunile apar la tot pasul. Iar cu prețurile unor aparate sunt destul de piperate, o alternativă pe care o ai acum la îndemână este să apelezi la serviciile Glassgsm de reparatii telefoane Samsung. Practic, ai acces la aproape orice tip de reparații pentru telefoanele din gama Samsung, începând cu modele mai vechi, din gama Galaxy J2 sau J3, până la Galaxy A52, Samsung A 21S sau Galaxy Note 20 Ultra.

Reparații și înlocuiri ale componentelor

Având în vedere dimensiunile telefoanelor din ziua de astăzi, una dintre cele mai frecvente defecțiuni ce pot să apară este crăparea sau spargerea display-ului. Acest lucru este oarecum explicabil, având în vedere nu doar dimensiunile, cât și frecvența utilizării și modul în care îl purtăm. 

Dacă la primele modele de telefoane mobile, mai mici, acestea puteau fi purtate ușor în buzunarul pantalonilor, acest lucru este aproape imposibil în ziua de astăzi. Iar purtarea în buzunarul de la spate al blugilor crește riscul crăpării ecranului și chiar al carcasei. 

Din acest motiv, atunci când vorbim de reparații telefoane Samsung ne putem gândi la schimbarea totală a display-ului, dar și a altor componente de bază, cum ar fi bateria sau camera foto. Desigur, mai sunt și multe alte operațiuni, cum ar fi curățarea sau decodarea softului, despre care vom vorbi însă cu altă ocazie.            

Contact:

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1

office@glassgsm.ro

0745 554 645 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here