O nouă platformă pe piața industriei de hair and beauty surprinde și de această dată publicul român. Este vorba despre platforma online Stailer ce vine la pachet cu o serie de beneficii pentru cei care merg la saloanele de înfrumusețare. Discutăm aici și despre bărbați, căci și lor li se adresează aceste beneficii. 

Multe persoane au renunțat la metoda clasică de a pierde ore întregi la telefoane căutând un loc liber la un salon de înfrumusețare. Preferă să se folosească de tehnologia avansată, iar cu ajutorul site-uluiwww.stailer.ro se programează la orice salon preferă, nefiind condiționate de nimic. 

Ce înseamnă de fapt Stailer. Detalii 

Stailer este o platformă online cu ajutorul căruia te poți programa la orice salon de înfrumusețare în mai puțin de 5 minute. Astfel, s-a dovedit foarte eficientă și calitativă. 

Cei care utilizează platforma Stailer au parte de surprize plăcute, începând de la faptul că este 100% gratuită și nu percepe nicio taxă nici pentru cei care nu au cont. 

Este foarte ușor de utilizat și cuprinde o gamă versatilă de servicii precum tuns, pensat, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, vopsit, masaj precum și cosmetica masculina in Oradea, Cluj Napoca, Timișoara, Iași și București. 

Totodată, în cadrul platformei putem avea parte de unii dintre cei mai buni stiliști în industria frumuseții care au o vastă experiență în spate și oferă servicii de calitate fiecărui client în parte, în funcție de preferințe și nevoi. 

Cum te poți programa la un salon cu Stailer 

Nimic mai simplu de atât. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, selectezi genul, serviciul, data și ora, alegi salonul și stilistul potrivit nevoilor tale și confirmă ora. Pasul următor este de a completa datele tale de contact, iar în câteva secunde vei primi printr-un sms un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea a fost finalizată cu succes.

Articole recomandate:
Sfaturi uimitoare pentru a vă păstra casa curată! Cu toții avem nevoie de idei de organizare!

Mai mult decât atât, poți să setezi un reminder prin SMS sau să îți adaugi programarea în calendarul personal. Vei primi un mesaj de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile în ceea ce privește programarea pe care ai făcut-o dar și indicații prin Google Maps pentru a putea găsi cât mai ușor salonul tău. 

În cazul în care a intervenit ceva și nu mai poți să mergi la programare, poți să o anulezi la fel de simplu, fără costuri. 

Interesant este faptul că nu ești condiționat de oră și timp, adică te poți programa oricând, la orice oră din zi sau din noapte. 

În plus, dacă nu ai mai încercat până acum platforma dar vrei să te programezi la un salon și ai dubii cu privire la profesioniștii din cadrul saloanelor, poți accesa platforma, iar acolo vei găsi toate detaliile necesare începând de la fotografii, prețurile serviciilor cât și recenziile peroanelor care au vizitat salonul respectiv. Iar cu aceste aspecte, te poți convinge singur de calitatea serviciilor oferite. 

Industria frumuseții ne-a surprins și de această dată cu platforma Stailer și este așteptată să se lanseze și în celelalte zone alte țării. 

Date de contact:

support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here