Atunci când sunteți în căutarea unui raport excepțional calitate – preț în achiziția de aparate de făcut cafea, espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUX este alegerea ideală. 

Redus acum de la 2.198 lei la DOAR 1.289,40 lei pe site-ul oficial studiocasa.ro, espressorul automat DIVA DE LUXE este alegerea ideală pentru o bucătărie mică, rafinată, datorită designului futurist și compact. Espressorul impresionează prin dimensiunea SLIM de doar 18 cm lățime, 32 cm lungime, 30 cm înălțime și o greutate de doar 7 kg.

Dar espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE nu surprinde doar prin dimensiunea SLIM, ci și prin pompa cu 19 bar presiune și puterea de 1470 W care îl clasează în gama de espressoare automate performante cu o calitate premium. 

Fiind vorba despre un espressor automat, acesta deține propria râșniță încorporabilă creată din inox (un material longeviv care nu ruginește) pe 5 trepte de măcinare care, împreună cu puterea de 1470 W și presiunea de 19 bar, asigură o băutură pe bază de cafea aromată, intensă și savuroasă. 

Pe partea de aspect, espressorul automat vă va surprinde cu rafinamentul prin  care este executat. Printr-o combinație elegantă de argintiu – negru, Studio Casa DIVA DE LUXE deține finisaje mate și lucioase care îl ajută să se integreze cu ușurință în orice tip de design al unei bucătării: industrial, rustic, clasic, modern, etc. 

Sistemele și funcțiile espressorului automat Studio Casa DIVA DE LUXE

Înainte de a discuta despre toate funcțiile și sistemele acestui espressor automat revoluționar, trebuie menționat faptul că acestea se pot folosit grație unui panou de comandă cu LED și interfață TOUCH. 

Espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE deține sistemul One Touch, care permite ca printr-o singură atingere băutura preferată să fie gata în doar câteva zeci de secunde. Acest lucru este posibil prin selecțiile predefinite cu care acesta este prevăzut. 

Băutura pe bază de cafea preparată se poate pregăti atât de rapid datorită sistemului de încălzire instant thermoblock, care face ca acest espressor automat să fie o adevărată salvare de timp. 

Totuși, pentru a salva nu doar timp și ci bani, espressorul automat este prevăzut atât cu funcția de oprire automată, cât și cu funcția ECO de economisire a energiei, astfel nu trebuie să vă faceți griji dacă lăsați aparatul în priză atunci când plecați la muncă sau în vacanță. 

Articole recomandate:
Cea mai bună cască VR din 2020

O funcție interesantă și modernă este cea de iluminare a ceștii de cafea, care ridică întregul proces de preparare și savurare băutură pe bază de cafea la rang de artă.

Pentru cei care nu se bucură de un espresso standard și au preferințe specifice atunci când vine vorba despre gustul, aroma și intensitatea acestuia, aparatul de cafea de la Studio Casa deține funcția de memorare prin personalizarea cafelei dorite. Iar pentru cei care doresc să se trezească în fiecare dimineață cu mirosul unui espresso cald pot folosi funcția de umplere ceașcă programabilă. 

Tipuri de băuturi savurate cu ajutorul espressorului automat Studio Casa DIVA DE LUXE

Espressorul Studio Casa DIVA DE LUXE a fost creat exclusiv pentru băutorii de cafea espresso, astfel că, în funcțiile sale predefinite de băuturi, puteți să alegeți dintre espresso scurt sau espresso double. Deoarece poate să pregătească atât espresso scurt cât și espressor lung / double, acest aparat de cafea este prevăzut cu dispenser de cafea cu înălțime reglabilă pentru a se potrivi cu înălțimea diverselor tipuri de cești de cafea.

Cu toate acestea, producătorii și echipa de marketing de la Studio Casa au dorit să ofere publicului mai multe variante de băuturi astfel că au venit cu două variante: 

  1. Integrarea funcției de apă fierbinte instant ce permite prepararea de ceaiuri și ciocolată caldă 
  2. Pachetul promoțional espressor automat Studio Casa DIVA DE LUXE cu Aparat de Spumat Lapte pentru pregătirea de cappuccino, latte, etc. 

Pachetul promoțional ce include espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE și aparatul de spumat lapte îl veți găsi doar pe studiocasa.ro, la un preț redus de 1.384 lei (de la 2.563,90 lei). 

Recipientele espressorului automat Studio Casa DIVA DE LUXE

Espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE este foarte bine compartimentat pentru a fi manipulat foarte ușor. Acesta vine cu propriul recipient detașabil pentru apă, cu o capacitate de 1,1 l, și cu propriul recipient pentru boabele de cafea. În plus, deține recipient pentru zaț detașabil, care permite spălarea acestuia cu ușurință. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here