De cele mai multe ori, productivitatea poate fi pe picior de egalitate cu eficiența. Evident, îți dorești o productivitate crescută, mai ales atunci când ești la început de de drum în afacerea ta, dar nu uita nici de dezvoltarea permanent și de inovație. Dar, hai să descoperi alături de noi care sunt factorii care te pot ajuta să îți crești productivitatea. 

Organizarea eficientă

O bună organizare are o strânsă legătură cu productivitatea. Pentru a avea o companie de succes, este nevoie ca totul să funcționeze precum un tot unitar. Da, nu este deloc o exagerare, totul trebuie să ”meargă nemțește”, chiar și atunci când avem de a face cu departamente diferite. Comunicarea este cheia succesului pentru o bună organizare, iar când vorbim despre acest schimb de idei ne referim la buna colaborare între departamente și angajați, la planificarea fiecărei etape de lucru, iar cei implicați să știe întotdeauna care este rolul lor în îndeplinirea sarcinilor de lucru, ce trebuie să facă și în fața cui trebuie să răspundă. 

Obiective realiste

La prima vedere, pare destul de simplu: se dorește obținerea profitului maxim, și gata. De fapt, este nevoie de mult mai multe obiective care trebuie duse la bun sfârșit pentru ca productivitatea să crească, la fel și profitul. Începe prin a stabili niște obiective realiste, care se pot realize. Ai grijă să fie bine înțelese de angajați, așa că dă-le toate detaliile de care au nevoie. Schimbă puțin abordarea, și vei vedea că lucrurile devin mult mai simple. 

Tratează-ți corect angajații

Degeaba ai idei bune, dacă stai slab la capitolul oameni. Mai exact, ai nevoie ca angajații tăi să fie nu doar buni profesioniști, ci să aibă sentimentul că părerea lor contează. Și, de fapt, chiar așa să fie. Dacă tu, în calitate de angajator, îți vei trata în mod corect angajații, atunci și aceștia vor fi mult mai motivați să lucreze pentru a mări productivitatea. Nu este vorba numai despre salariu, ci și despre relațiile inter-umane, despre anumite bonusuri pentru performanță, sau unele serviciii gratuite sau la preț redus de care aceștia pot avea parte, doar pentru că sunt angajații tăi. 

Conducerea companiei

Productivitatea companiei tale depinde și de conducere. Ai nevoie de idei inovative, de o bună relație cu angajații, dar nu uita nici de modul în care te implicit în soluționarea eventualelor probleme. Nu uita nimic, și reține: toate deciziile pe care le ei au efect asupra angajaților și a afacerii și nu, nu există o rețetă care să îți aducă succesul în afaceri. În schimb, adaptarea continuă la situațiile pe care le întâlnești influențează în mod pozitiv productivitatea, și de aici și profitul pe care ți-l dorești. 

Cum gestionezi bugetul

Și… am ajuns și la capitolul bani. Nu putem vorbi de o afacere de succes sau nu care să nu se ”învârtă” în jurul acestei idei. Fără un buget bun nu putem vorbi de productivitate, pentru că ar însemna că nu se investește în oameni, în cele mai bune echipamente și nu numai. Este bine ca mereu să deții controlul resurselor financiare, să fii cu un pas înaintea tuturor și să minimizezi pierderile înainte ca această să fie imposibil de acoperit și să ai mereu unele rezerve la care poți apela în caz de nevoie. 

Articole recomandate:
Cei de la Sony duc o luptă internă aprigă pentru scăderea prețul consolei PlayStation 5, dar se pare că mai ieftin de $450 nu prea se poate

Cea mai bună tehnologie

Atunci când vrei ca afacerea ta să fie una de succes, și tehnologia folosită de angajații tăi trebuie să fie una la un înalt nivel. Cum ai putea spera să te impui în fața concurenței când utilajele tale sunt depășite, sau ignori cu desăvârșire noutățile apărute în domeniu. 

Și pentru că am vorbit de tehnologie, nu putem să nu amintim de mini-incarcatoare Multi One, perfecte pentru multe afaceri care au drept obiect de activitate peisagistică, agricultură, construcții și chiar servicii de întreținere publică.  

Productivitate și putere ridicată

Mini-încărcătoarele MultiOne sunt sunt caracterizate prin productivitate și putere ridicată. În doar câteva clipe, același utilaj își poate schimba scopul, și se transformă în ceva cu totul nou: o mașină de tuns oarba, o freză de zăpadă, un stivuitor, și multe altele. Se pretează pentru a fi folosite cu succes în numeroase domenii de activitate, precum lucrări de construcții, de întreținere, îngrijirea gazonului, săpare de șanțuri și chiar forestieri. De fapt, după cum susțin specialiștii, avem de a face cu un accesoriu multifuncțional, cea mai bună soluție pentru cei care lucrează în mai multe ramuri ale industriei, peisagistică, agricultură, construcții și servicii de întreținere publică, după cum aminteam mai sus. Există numeroase modele disponibile, cu mai bine de 170 de atașamente, ceea ce înseamnă că un mini-încărcător MultiOne este cel mai bun la ora actuală, în acest domeniu. 

Este nevoie doar de câteva secunde pentru a schimba cele peste 170 de atașamente, care acopera toate lucrările care sunt necesare într-o comunitate: bătător stâlpi, aerator, braț macara sau excavator, betonieră, cârlig macara, cupă concasoare, multifuncțională sau standard, foreză, colectare de fructe, distribuitor de furaje, freză de asfalt sau de zăpadă, grapă, lamă buldozer sau de zăpadă, grapă, manipulator baloți, greder, mașină de tuns iarba, utilaj care împrăștie sare sau nisip, perie rotativă, mătură cu colectror, pulverizator, spălător de străzi, pulverizator, picon hidraulic, scarificator, suflantă frunze, tăietor de gard viu, spărgător de lemne și multe altele. 

Și dacă mai avea nevoie de alte argumente, îți spunem că ai de a face cu tehnologie italiană, deoarece este proiectat și fabricat în această țară de firma CSF MultiOne, cu o îndelungată experiență în domeniu, așa că ai parte de cea mai bună alegere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here