Pe lângă decizia de a cumpăra propria casă, probabil achiziționarea unei mașini noi este pe rândul imediat următor în ceea ce privește o investiție majoră. Și asta se întâmplă mai ales dacă ai un buget în care trebuie să te încadrezi. Pentru că prețul nu este deloc unul mic, atunci când te hotărăști să cumperi o mașină nouă trebuie să fii sigur că faci cea mai bună alegere.

Deși există în mod constant o bătălie între mașini noi și mașini deja rulate în ceea ce privește cea mai bună alegere pe care o putem face, cu siguranță primele vin la pachet cu beneficii care nu pot fi negate și nici înlocuite de niciun model second hand.

Astăzi îți propunem să descoperi 5 beneficii majore pe care ți le aduce achiziționarea unei mașini noi, dar îți spunem și cum și unde poți găsi mașina visurilor tale.

1. Ești primul proprietar

În primul rând, dacă te-ai decis că vrei să cumperi un autoturism nou nouț, cu siguranță nimic nu se compară cu senzația de a fi primul șofer care o și conduce. Vopseaua impecabilă și fără nicio zgârietură și interiorul nou și perfect funcțional nu au cum să nu treacă neobservate, mai ales din punct de vedere pshihologic.

2. Nu necesită reparații majore prea curând

Să ai o mașină nouă înseamnă în primul rând să ai liniștea că aceasta nu se va strica prea curând iar vizitele la service vor fi doar pentru schimburile clasice de ulei sau filtre. Poți să planifici orice drum și oricât de departe ar fi acesta și totuși să ai siguranța că totul funcționează perfect și vei ajunge la destinație comod și în siguranță.

3. Ai garanție

Producătorii asigură o garanție de minim 3 ani pentru modelele noi. Astffel, în cazul în care ai putea întâlni anumite dificultăți tehnice vei fi acoperit și nu va trebui să scoți bani din buzunar pentru reparații.

4. Eficiență la consum

Articole recomandate:
Ce trebuie să știi dacă vrei să lucrezi în IT

Modelele noi sunt construite respectând cele mai înalte standarde de calitate, dar și din punct de vedere tehnic. Astfel, dacă alegi să cumperi o mașină nouă te vei bucura de motoare performante, de ultimă generație și care vor consuma mult mai puțin decât modelele vechi pe care le știi deja.

5. Te bucuri de ultimele dotări și sisteme de siguranță

Unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegi propria mașină este să te interesezi de standardele de siguranță pe care le oferă atât șoferului, cât și pasagerilor. Ultimele modele de mașini sunt construite și testate pentru a respecta noile legislații în vigoare și normele de siguranță acceptate la nivel european. Aceste teste se îmbunătățesc în fiecare an tocmai pentru a asigura un grad de siguranță cât mai ridicat. De asemenea, din punct de vedere tehnologie, cu siguranță te poți bucura de avantajele sistemelor multimedia și de opțiuni pe care nu le poți găsi și pe mașinile deja rulate.

Dacă vrei să găsești și tu cât mai curând mașina potrivită, sfatul nostru este să începi căutările folosind mediul online. Pentru că nu este o investiție tocmai mică, înainte de a face alegerea, asigură-te că te informezi și că faci comparații între modelele puse la dispoziție de producători.

Cautimasina.ro este o platformă care compilează anunțurile de vânzări noi postate pe mai multe site-uri de profil. Prin completarea unor criterii simple ca marcă, model, an, preț, tipul caroseriei, al combustibilului sau al capacității motorului, platforma îți va returna anunțuri de vânzări auto postate de diferiți dealeri. Interogând peste 160 de site-uri de profil, cautimasina.ro îți va livra instant rezultatele pe care le cauți. Poți vedea astfel într-un singur loc mai multe mărci și modele, poți să le compari pe baza descrierilor și indicatorilor performanți pe care platforma ți-i pune la dispoziție și poți găsi într-un mod foarte eficient chiar viitoarea ta mașină. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here