Telefonul este o parte din viața noastră, fie că ne dorim sau nu. Aceste dispozitive ne ajută într-o mulțime de situații și ne mențin conectați cu toți din jurul nostru. Fără un telefon nu am știi ce mai fac bunicii noștri, nu am putea vorbi cu prietenii apropiați și nu am reuși să transmitem un mesaj scurt fără să ne deplasăm. Este un dispozitiv important, așadar ai grijă de telefonul tău cu Glassgsm!

Glassgsm este un service din Suceava care oferă servicii profesionale pentru repararea și întreținerea telefoanelor. Nu este necesar să te afli în zona respectivă pentru a apela la serviciile lor, ci poți trimite telefonul prin curier. În funcție de ceea ce necesită telefonul tău, poți consulta secțiunea de prețuri și vei afla imediat costul plătit pentru problemele acestuia. 

Serviciile variază în funcție de marca telefonului și poți apela cu încredere și la decodarea dispozitivului. Glassgsm decodeaza telefonul în cel mai scurt timp și dacă dorești să apelezi la acest serviciu, poți completa un formular și operatorii îți vor comunica prețul și durata acestui proces. În formular trebuie să fie incluse modelul telefonului, IMEI-ul, numărul tău de telefon, numele complet și adresa de e-mail. 

De pe site-ul glassgsm.ro vei afla prețurile pentru repararea telefonului, doar prin selectarea modelului din lista respectivă. Fie că deții un telefon marca Samsung, iPhone sau Huawei, reparațiile vor fi efectuate de către specialiști, localizând rapid problema. Dacă ai trimis telefonul prin curier și ai specificat problema, cei care vor repara vor face și o diagnoză a telefonului. Aceasta va indica problemele reale, pentru a se asigura că acestea coincid cu cele comunicate. 

Articole recomandate:
Ce ne jucăm gratuit pe PlayStation 4 în anul 2020?

Ai grijă de telefonul tău cu Glassgsm! 

Oricare ar fi problema telefonului tău, specialiștii din cadrul service-ului se vor ocupa în totalitate de aceasta. O simplă decodare sau o reparație mai complexă nu vor pune în pericol modul de funcționare al telefonului tău. Experții tehnici se vor asigura în permanență că gadgetul tău se poate folosi în mod obișnuit după finalizarea reparării.

Telefonul este un dispozitiv de care ai nevoie zilnic, iar dacă acesta are probleme și nu îl duci la reparat, s-ar putea să se intensifice problema. La fel ca și în cazul oamenilor, netratarea poate duce la o situație generală gravă. Nu lăsa ca telefonul tău să devină inutil! Mergi cu el la Glassgsm Suceava și lasă-l pe mâna specialiștilor!

Repararea dispozitivului va fi însoțită de o perioadă de garanție de 90 de zile. În tot acest timp poți reveni cu el la service dacă întâmpini probleme sau dacă ceva nu funcționează corect. Selectează din lista brandurilor modelul telefonului tău și află acum care sunt prețurile corespunzătoare pentru defectul pe care îl are! 

În cazul în care nu știi care este problema reală a telefonului tău, poți discuta cu echipa Glassgsm prin intermediul numărului de telefon afișat pe site sau la adresa de e-mail office@glassgsm.ro. Ți se va oferi consultanța necesară pentru a localiza defectul, iar dacă acest lucru nu este posibil la telefon, poți face o vizită service-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here