Dacă vrei să investești într-unul din telefoanele seriei iPhone 12 și vrei să faci o alegere în cunoștință de cauză, citește acest articol în întregime și află ce avantaje și ce dezavantaje prezintă această serie de telefoane mobile.

Avantajele și dezavantajele seriei iPhone 12

Camere mai bune

Probabil că 80% din utilizatorii de smartphone-uri din întreaga lume decid dacă să treacă la o generație de telefoane mobile mai avansate sau nu în funcție de beneficiile pe care le oferă camerele telefoanelor mai noi. Iar dacă ești unul din acei utilizatori, vei fi încântat să afli că telefoanele mobile din seria iPhone 12 nu au camere mai bune, ci mult mai bune decât telefoanele mobile din seria iPhone 11. Chiar și varianta standard, telefonul iPhone 12, este dotat cu un senzor foarte luminos, cu o deschidere f/1.6, capabil să imortalizeze atât peisaje cât și portrete, chiar și în cele mai slabe condiții de lumină. În plus, modul de noapte prezent la toate telefoanele permite oricărui din cele patru terminale să facă fotografii promițătoare pe timp de noapte.

Design uimitor

Din multe puncte de vedere, designul telefoanelor mobile iPhone 12 pare un fusion dintre designul terminalelor seriei iPhone 11 și designul seriei iPhone 5, datorită colțurilor pătrățoase. De asemenea, când vine vorba de gama de culori, regăsim și aici o parte din nuanțele în care erau disponibile telefoanele seriei iPhone 11. Pe de altă parte, aceste detalii pe care unii le consideră absolut încântătoare, îi pot face pe unii utilizatori să-i acuze pe producători de lipsă de originalitate. Dar, din fericire, așa-zisa problemă poate fi rezolvată simplu și ușor prin investiția într-un set de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max.

Accesoriile MagSafe

Compania Apple, prin sistemul MagSafe, permite utilizatorilor terminalelor sale să creeze un ecosistem de accesorii pentru telefoanele lor. Cu MagSafe utilizatorii pot prinde de carcasa telefoanelor lor din seria iPhone 12 diferite accesorii precum încărcătoare sau chiar portofele. De asemenea, tot MagSafe permite utilizatorilor telefoanelor din seria iPhone 12 să-și prinde terminalele de carcasa mașinii sau orice alt suport din metal.

Articole recomandate:
8 modalități de relaxare online

Experiența de utilizare

Când vine vorba de experiența de utilizare, cu toate că nu avem nimic negativ de comentat, putem spune că telefoanele din seria iPhone 12 merită o bilă neagră. Dacă ai deja orice terminal care are suport pentru sistemul de operare iOS 14, nu vei observa nicio diferență între vechiul tău telefon și un telefon din seria iPhone 12. Iar acest lucru nu-l putem considera chiar un plus dacă ne gândim că oricare din telefoanele seriei iPhone 12 vine la pachet cu un preț destul de piperat.

Conectivitatea 5G

Chiar dacă erai hotărât sau nu să treci la nivelul următor în ceea ce privește conectivitatea, considerăm posibilitatea de conectare a telefoanelor mobile din seria iPhone 12 la rețeaua 5G un mare plus. Rețeaua 5G devine din ce în ce mai răspândită în tot mai multe orașe din întreaga lume și chiar dacă nu o poți folosi imediat ce ai investit în noul tău terminal, măcar atunci când vei călători, vei avea suficiente șanse să profiți de ea la maxim.

Display generos

Este imposibil să nu te îndrăgostești de la prima utilizare de display-ul OLED al oricăruia din cele patru telefoane mobile ale seriei iPhone 12! Telefoanele din această serie au display-uri mult mai bune decât telefoanele din generațiile anterioare și un lucru demn de menționat este faptul că și telefoanele mai ieftine au avut parte de același tratament ca și cele din gama Pro. Astfel, chiar și un telefon iPhone 12 standard, datorită display-ului său generos ca dimensiuni și cu o superbă gamă de culori, este exact ceea ce îți trebuie dacă îți place să te joci jocuri sau să vizionezi filme. Pe de altă parte, dacă îți dorești un ecran ceva mai luminos, un terminal Pro este alegerea ideală.

Concluzie

Ai o mulțime de motive pentru a investi într-un telefon mobil din seria iPhone 12. Chiar și dezavantajele aparente nu sunt niște puncte slabe, iar dacă este vorba de design, întotdeauna există posibilitatea dotării cu un set de huse premium de la Itelmobile.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here