Orice tip de textilă folosită acasă, fie că vorbim despre prosoape sau despre setul de lenjerie de pat, este cea care influențează în mod direct confortul. Acestea sunt cele care îți ating pielea direct, responsabile cu declanșarea unei dermatite, o posibilă reacție alergică. Dacă te preocupă calitatea acestor produse, descoperă finette.ro, un univers al textilelor de calitate. 

Prosoapele, pata de culoare din baie sau bucătărie 

Fie că vorbim despre prosoape utile în baie sau în bucătărie, de preferat ca acestea să fie din bumbac. Astfel, te asiguri de faptul că vor absorbi apa foarte bine și când le folosești sunt realmente utile. 

Din gama celor de la Finette.ro poți alege prosoape colorate, în seturi, care să îți aducă o pată de culoare oriunde le vei folosi. Vei găsi aici implicit pe cele de la Ralex Pucioasa, producător autohton. 

Perne, pilote și alte produse utile în orice casă 

Ceea ce pare doar o completare pentru dotarea patului tău, pernele, pilotele, sunt de fapt cele care îți dictează nivelul de confort din dormitor. Contează și ce preferințe ai privind poziția de somn și ce nivel de fermitate îți trebuie privind tipul de pernă, precum și ce grosime este recomandată pentru pilota potrivită în fiecare sezon. Dincolo de aceste diferențe, cu toții avem un punct comun, acela fiind calitatea acestor tipuri de produse. 

Descoperă la finette.ro o gamă variată de perne și pilote, precum și de cuverturi și halate de baie, fețe de perne, draperii de asemenea. Toate acestea sunt la un click distanță, imediat disponibile pentru comandă. Ai parte și de livrare rapidă, oriunde în țară, pentru ca tu să te bucuri cât mai curând de ce ai ales. 

Articole recomandate:
Banda de alergat... kilogramele! Iată cum le „prinzi“ din urmă și apoi scapi de ele!

Seturi de lenjerie de pat 

Și de această dată vorbim despre necesitatea ca setul de textile să fie din bumbac, altfel simți că te învelești în celofan. Bumbacul este potrivit, indiferent de sezon și nu îți dă acea senzație de disconfort, că îți este prea cald sau prea frig, nu îți cauzează transpirație nocturnă și lasă pielea să respire. 

La Finette vei găsi astfel de seturi de lenjerie de pat, unele de la producători autohtoni. Prețurile sunt excelente și dacă te interesează un design unitar al dormitorului descoperă tot aici atât seturile de lenjerie de pat, cât și o completare perfectă – cuverturile spre exemplu. Stocul este generos și include opțiuni atât pentru patul de o persoană, cât și pentru cele mari, king size, implicit pentru patul de copil. 

Oferta curentă – 1+1 

Pentru cei interesați de astfel de achiziții, există și oferte variate. Vorbim nu doar de reduceri, ci și de pachete cum ar fi lenjeriile 1+1. Cumperi una, primești una gratuit. Pentru asta trebuie doar să alegi setul preferat, iar automat în coșul de cumpărături primești și reducerea. Din această categorie fac parte seturile de lenjerie din bumbac satinat și bumbac finet, cu 6 piese. 

Detalii în pagina oficială. 

Contact: 

0770 213 601

finette.ro@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here