Pitti Uomo este show-ul bianual de modă care se desfășoară la Florența, Italia, și prezintă ultimele tendințe de modă pentru bărbați. Putem spune că este un adevărat spectacol, cele mai bune branduri de menswear din lume se întâlnesc și ocupă Fortezzj de Basso, acesta este un fort construit în secolul al XIV-lea și are 100,000 de metri pătrați. Pentru mulți oameni pasionați de moda, Pitti Uomo, este un fel de Super Bowl doar că acesta dă startul în moda de stradă.

Cu siguranță merită 100% să mergi acolo, măcar odata în viață! Mulți se tem că vor fi dezamagiți de ce vor găsi acolo, însă, această călătorie îți va depăși toate așteptările. Când ai să ajungi acolo o să ai impresia că ai aterizat într-o lume magică și oriunde te vei uita ai să vezi toți influencerii pe care îi urmărești pe Instagram. După atâtea imagini văzute din canapea vei realiza ca aceștia se cunosc între ei și acolo se simt ca acasă, adu-ți aminte pozele în care sunt îmbrăcați impecabil, la costum, cu un trabuc în mână și cu diverse accesorii de lux, numai de aici îți poți da seama ce aventură te așteaptă.

A nu se confunda Pitti Uomo cu săptămâna modei din New York, Paris sau Milano, pentru că aici nu ai să vezi modele care merg pe pistă sau designeri de calibru mondial. Acesta este un spectacol de comerț care este mai diferit, poți observa cumpărători, vânzători și artizani care îți vor prezenta produse realizate de către ei, precum și cumpărători care vin special de la marile case de moda pentru a plasa diverse comenzi de mărfuri pentru sezonul ce urmează.

Articole recomandate:
Întreaga hartă a jocului ”Cyberpunk 2077” Night City a fost divulgată

Atmosfera este una foarte relaxantă, toată lumea vorbește cu toată lumea, toți sunt prietenoși și poți simții energia pozitivă și bucuria tuturor că sunt acolo. Foarte importante sunt pozele, însă, aici vei găsi două tipuri de oameni, cei care iși fac singuri și cei care fac numai poze. Trebuie sa alegi de partea cui vrei să mergi acolo, nu ai cum să le faci pe amândouă, atâta timp cât îți vei face selfi-uri toată lumea va avea impresia ca esti o persoană importantă și cu siguranță îți vor face ei poze.

Aici găsești un singur dezavantaj, dacă ți-a plăcut ceva și vrei sa cumperi va trebui să cumperi încă 99 pe lângă, da, se vinde numai en-gros. Dar până la urmă toată lumea merge acolo și nu numai odata, revin în fiecare an pentru a se distra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here