Siguranța este prioritară, iar atunci când vine vorba despre locuința noastră, este indicat să nu facem deloc reduceri de preț. Nici nu este de mirare, întrucât stă în responsabilitatea noastră să ne asigurăm că, în intimitatea locuinței noastre, avem parte de confortul dorit. Așa se face că, nu de puține ori, petrecem timp orientându-ne către achiziționarea celor mai bune sisteme securitate pentru casa noastră. Din fericire, pe piață avem parte de o gamă extrem de variată, ceea ce ne oferă posibilitatea să alegem întocmai ceea ce vine în întâmpinarea cerințelor noastre. În această categorie se înscrie și un sistem supraveghere video, capabil să ne ajute întocmai acolo unde avem nevoie. Rămâi alături de noi și descoperă, pe parcursul rândurilor următoare, cum poți pune la punct un sistem de supraveghere video ideal, în doar câțiva pași!

Descoperă numărul optim de camere video de supraveghere

Încă de la bun început, este esențial să pui pe listă cam care este numărul optim de camere video de supraveghere pe care îl vei necesita. Acesta se alege în funcție de suprafața pe care vei dori să o monitorizezi, alături de capacitatea și funcțiile fiecăruia în parte. Altfel spus, există posibilitatea ca o anumită cameră să poată monitoriza o suprafață destul de redusă, în timp ce altele să reușească să poată fi utilizate foarte ușor, pe o suprafață mult mai mare.

De cele mai multe ori, pentru a descoperi care este numărul de camere de supraveghere video de care ai nevoie, stă în responsabilitatea noastră să facem o estimare clară. 

Folosește tipul de sistem de supraveghere video potrivit pentru tine

Articole recomandate:
Recomandări de lecturi primăvăratice de la anticarii Târgul Cărții

Atunci când vorbim despre camere supraveghere video, este ideal să alegi tipul potrivit în cel mai scurt timp. În general, pe piață vei întâlni următoarele modele:

  • Sisteme de securitate cu rezoluție video HD sau FullHD – un kit supraveghere video de acest fel este capabil să înregistreze elemente cruciale, cum sunt numerele de înmatriculare și chiar detaliile fizice ale persoanelor. De asemenea, au o rezoluție înaltă, ceea ce te va putea ajuta să ai o imagine clară cu privire la ceea ce s-a întâmplat în absența ta;
  • Sisteme de securitate DVR – un kit camere supraveghere de acest tip reușește să preia cu succes semnalul video de la alte camere de supraveghere. Astfel, vei putea să vizualizezi și să înregistrezi toate imaginile, în timp real.

Cunoaște funcțiile esențiale

Indiferent de momentul în care te regăsești, în special atunci când ești în căutarea unui kit camere video exterior ideal, va trebui să analizezi cu atenție și funcțiile esențiale. În această categorie se înscrie și monitorizarea la distanță, precum și înregistrarea nocturnă cu infraroșu. În special atunci când va urma să instalezi kitul de supraveghere video în grădina exterioară, îți va fi mult mai ușor să vizualizezi imaginile și înregistrările atunci când vei avea și funcția de înregistrare cu infraroșu. Mai mult decât atât, poți să optezi pentru cel mai bun preț de pe piață, folosind comparatorul de prețuri 3CHEAPS care este doar la un click distanță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here