Despre videochat se știe că este o industrie fără reguli. Dar în videochat, la fel ca în viața de zi cu zi, prima impresie este extrem de importantă și de aceea, ca model trebuie să faci tot posibilul pentru a obține o imagine impecabilă. Iată ce trebuie să faci ca să-ți desăvârșești look-ul și cu ajutorul lui să obții venituri de zeci sau chiar sute de mii de euro.

Cum arată modelele de videochat care obțin câștiguri semnificative? 

Nu există un tipar pe care să-l respecte toate modelele de videochat, sau măcar majoritatea, când vine vorba de aspectul fizic. Unele sunt blonde, altele brunete și altele roșcate; unele au înălțimi de peste 1.70 metri, altele sunt minione; unele au niște rotunjimi apetisante, în timp ce altele trupuri zvelte, atletice. Cu alte cuvinte, nu există două modele de videochat care să arate la fel și probabil nici măcar asemănător. Iar acest lucru se întâmplă datorită faptului că nici bărbații care apelează la serviciile studiourilor de videochat nu au toți aceleași preferințe.

Exact la fel ca în lumea reală, când vine vorba de femei de pe internet, fiecare bărbat are propriile sale idealuri. Ba mai mult, preferințele pe care le are pentru femeile pe care le întâlnește în carne și oase, pot diferi de cele pe care le are pentru femeile cu care intră în contact doar pe internet. Astfel, există o mulțime de bărbați care în viața de zi cu zi preferă brunetele de exemplu, dar pe internet, mai dau din când în când câte o șansă și brunetelor sau roșcatelor și invers, din dorința de a încerca ceva nou. Iar în ceea ce privește preferințele, exemplele pot continua la nesfârșit.

Ce trebuie să facă un model de videochat ca să obțină un corp pe placul potențialilor ei clienți?

Ca să se remarce față de alte modele, un model care lucrează la un studio videochat București și vrea să obțină cât mai mulți bani, trebuie să își desăvârșească aspectul fizic. Cum? Asta depinde de fiecare model în parte și de imaginea la care ea visează. Dar dacă ar fi să dăm câteva exemple, primele lucruri care ne vin în minte sunt următoarele:

Articole recomandate:
Cât de eficient este să colaborezi cu o agenție de marketing online?

#1 Să-și îngrijească părul

Se spune despre păr că este cea mai mare comoară a unei femei. Și chiar dacă nu valorează la propriu o avere, părul este un atu important de care ar trebui să profite la maxim orice model de videochat concentrat pe câștiguri. Când vine vorba de păr, nu doar culoarea și lungimea sunt importante, ci și forma sa, precum și aspectul. Chiar dacă în momentul în care vorbește cu clienții săi online întreaga sa imagine trece prin filtrul unei camere și realitatea este oarecum distorsionată, un model de videochat trebuie să facă tot posibilul pentru a avea un păr cât mai frumos, care să-i scoată trăsăturile în evidență. De cea mai multă popularitate în rândul bărbaților se bucură părul lung, dar nici modele cu părul scurt nu sunt deloc defavorizate, dacă știu cum să aleagă o tunsoare care să le avantajeze.

#2 Să-și facă un tatuaj

Ești o femeie îndrăzneață, care mereu a visat să-și facă un mic tatuaj cu o semnificație personală? Ca model de videochat ai putea să dai curs inițiativei deoarece îți va aduce un plus de personalitate și te va face mai ușor de reținut. Nu trebuie neapărat să fie o operă de artă care să-ți acopere tot corpul, ci poate fi ceva mic și discret, dar totuși ușor de observat de cei care te privesc, chiar și de partea cealaltă a ecranului.

#3 Să-și mărească pieptul sau buzele

Repetăm, nu există nicio regulă conform căreia modelele de videochat ar trebui să aibă un piept generos sau buze cât mai senzuale. Dacă știu cum să se prezinte, la fel de mult succes în această industrie și femeile cu sâni mici sau buze subțiri. Dar dacă ești model de videochat și ai o nemulțumire față de o parte a corpului tău în acest sens, acum e momentul să iei acțiune deoarece schimbarea, pe lângă un look remarcabil, îți va aduce și mai multă încredere în propria persoană și motivație de a evolua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here