Sunteți gamer profesionist sau amator. Sau poate că vă plac filmele, serialele și chiar dacă le urmăriți cu căștile pe cap să nu deranjați familia aveți de partea voastră calitatea sunetului care vă oferă experiența cinema-ului. În orice caz, dacă apreciați căștile și le folosiți des, PadForce vă poate fi un aliat. 

Suntem societatea de consum care preferă mai degrabă să achiziționeze noi produse, în loc să recondiționeze sau cel puțin să încerce să salveze un produs. Un set nou de căști poate fi însă destul de costisitor. Căștile Sony, Asus, Bose sunt branduri celebre care au produs căști ce rezistă o viață. Sunt, prin definiția brandului, de calitate. Însă unele detalii, de regulă accesoriile acestora sunt primele care se deteriorează. Iată cum PadForce vă poate scuti de o nouă investiție. 

Piese de schimb pentru căști – da, există! 

Dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru casti PadForce este sursă perfectă. Aici încadrăm spre exemplu acea bandă de la căști, protecția exterioară din cauciuc, la căștile de tip in-ear sau buretele la căștile clasice. Toate acestea fac parte din portofoliul de produse aici. Și sunt ușor de comandat, la un click distanță. 

Diferențele sunt insesizabile după înlocuire. Aici veți găsi produse de calitate și 100% compatibile cu un brand anume de căști. Buretele pentru căști, spre exemplu, vine în seturi a câte două, este din piele ecologică și la același tip de produs poate fi aleasă o culoare dorită. Pot fi în set cu bandă laterală sau nu și sunt specific recomandate pentru anumite tipuri de căști. 

Articole recomandate:
S-a lansat God of War Ragnarok

Amintim despre buretele căștilor, fiind de altfel unele dintre cele mai căutate accesorii. Sunt primele care arată uzura căștilor și pare că oricât de gentili ați fi atunci când le utilizați nu prea are cum ca fie la partea stângă sau dreaptă, acea piele să nu crape sau să nu se rupă. Iar din cauza acestor deteriorări nici când le purtați pe urechi nu sunt prea confortabile. Este destul de frustrant ca în timp ce le folosiți – fie că este vorba de acțiune în joc sau de faptul că sunteți captivați în acțiunea unui film – să simțiți deranj la urechi. 

Căștile devin din nou folositoare de îndată ce veți descoperi Padforce.ro. Pachetele avantajoase vă pot convinge să achiziționați și un al doilea set de bureți, caz în care puteți beneficia și de o reducere. 

Fani ai căștilor in-ear? Căutați dopuri la PadForce 

Căștile in-ear sunt pentru unii varianta confortabilă de a utiliza căști. Însă, la un moment dat, aveți nevoie de dopuri pentru casti de acest gen. Veți epuiza și variantele extra pe care posibil să le primiți la pachet, la achiziție. PadForce este sursa voastră și vă ajută să nu mai faceți o nouă investiție de căști. 

Dopurile pentru căștile in-ear vin în set de două și sunt aici disponibile în mărimi diferite – S, M, L. Pentru a comanda navigați printre ofertele din pagina oficială. Comanda ajunge de îndată oriunde v-ați afla, în orice colț din țară. 

Contact:

comenzi@padforce.ro

0755 144 944

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here