Outfit-ul ales pentru business este important, fiindcă este un element cheie al întregii tale prezentări. Outfit-ul business îți poate oferi acea notă pozitivă și plăcută aspectului tău, ajutându-te să te pui într-o lumină bună. Iată care sunt tendințele actuale:

Ținuta business

Ținuta business include acele elemente care sunt simple și sobre. Cu toate acestea, ținuta business reușește să redea o notă elegantă considerabilă ținutei sale. Aceasta nu se axează pe foarte multe elemente, ci le are în vizor pe cele mai simple pe care le-ai putea alege, în așa fel încât să inspiri profesionalism. Drept urmare, dress code-ul business pentru femei poate include purtarea unui costum alături de niște pantofi stiletto, în timp ce pentru un bărbat include purtarea unui costum alături de pantofi bărbăteșți din piele lucioasă. Cu toate acestea, acest dress code nu include acele elemente ce inspiră lejeritate, precum se permite în cadrul dress code-ului de casual business.

Casual business

Ținuta casual business este o ținută adecvată oricărei întâlniri formale. Îți redă acea eleganță și acel rafinament la care ai aspirat, deși, pe lângă elementele elegante incluse în ținută, sunt regăsite și acele elemente mai “relaxate”. Altfel spus, în timp ce dress code-ul business se reflectă în a purta diferite costume, cămăși, sacouri sau fuste, este bine de știut că dress code-ul pentru casual business îți permite să fii mai relaxat în privința opțiunilor pe care le alegi. Drept urmare, în cadrul ținutei casual business poți opta să porți sacou alături de o pereche de teniși high top și o pereche adecvată de cercei, brățări sau bijuterii întâlnite în acele seturi pentru femei, sau chiar și o fustă de tip creion alături de o bluză mai lejeră. Acest dress code nu trebuie să fie subestimat, fiindcă eleganța transmisă este prezentă, iar mai mult de atât, te ajută să te pui într-o lumină bună cu ușurință, dar și într-un mod accesibil.

Articole recomandate:
De ce o casă organizată poate fi un instrument eficient de gestionare a stresului

Acest dress code este recomandat deoarece transmite în continuare eleganță și rafinament, dar și accesibilitate. În raport cu acest dress code nu mai trebuie să îți faci griji în privința combinației realizate la nivel vestimentar, fiindcă acesta îți permite să porți chiar și un tricou basic alături de ceva mai sofisticat. În acest sens, această combinație, dintre sofisticat și relaxat, este una recomandată și care se află în tendințele actuale, tocmai prin îmbunătățirea pe care ți-o poate oferi cu ușurință la nivelul prezentării tale. 

Ce bijuterii poți purta în cadrul outfit-ului business?

Pentru dress code-ul business poți opta pentru diferite seturi care să includă, spre exemplu, brățară și colier, pe care le găsești pe dargen.ro. Demonstrezi eleganță și o transmit prin bijuteriile alese de tine.  

Pe de altă parte, pentru ținuta casual business poți opta pentru accesorii cât mai simple, fără să fie ceva extravagant. Spre exemplu, pentru acest dress code poți opta cu ușurință pentru o pereche de cercei, ușor supradimensionați sau cu pietre semiprețioase. Cerceii te ajută să completezi întreaga ținută casual într-un mod armonios, fără să o facă să pară aglomerată sau chiar excentrică. 

Așadar, putem spune că ținutele business te pot pune într-o lumină bună și sofisticată, indiferent că vorbim despre dress code-ul business sau casual business. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here