Stațiunea Venus este una dintre stațiunile turistice de pe litoralul românesc, situată la doar 3 km distanță de orașul Mangalia și circa 42 de kilometri de orașul Constanța. Peste 300 de hoteluri oferă anual turiștilor servicii complete de cazare, astfel încât sejururile să le fie cât mai plăcute. La mare căutare în rândul turiștilor sunt hotelurile de 4 stele, care oferă servicii all inclusive turiștilor.

Care sunt facilitățile hotelului de 4 stele?

După cum bine știm, numărul de stele pe care un hotel le afișează sunt raportate la tipul de servicii și facilități, cât și nivelul calității pe care o oferă hotelul. Un hotel de 4 stele cu siguranță oferă mai multe facilități clienților, iar printre cele mai căutate și apreciate de turiști sunt următoarele:

  • Mese bogate pe întreg sejurul: la hotelurile all inclusive, oaspeții au 3 mese asigurate: micul dejun, prânzul și cina. În anumite intervale orare stabilite de către hotel, oaspeții au acces gratuit la restaurantul hotelului, unde pot beneficia de masă, fără a mai achita alte costuri. Faptul că mesele pot fi luate la locul de cazare asigură o mai bună organizare a zilei și ajută, de asemenea, la economisirea timpului petrecut în căutarea de alte locații.
  • Plajă privată: atunci când se alege petrecerea concediului de vară pe litoral, se dorește relaxare, bronz, baie în apa mării și plimbări pa plajă. Este cunoscut faptul că litoralul românesc este tot mai aglomerat de la un sezon la altul, plajele sunt foarte aglomerate, iar pentru a găsi un loc la plajă și a ne bucura de mare este nevoie să ne trezim dis-de-dimineață pentru a ocupa un loc. Plaja privată este una dintre facilitățile hotelului de 4 stele, extrem de apreciate de turiști. Având acces nelimitat la plajă în vecinătatea hotelului și la șezlonguri confortabile și umbrele pentru soare, sejurul devine cu mult mai plăcut.
  • Activități destinate copiilor: pentru familiile care merg în concedii cu cei mici, hotelurile all inclusive sunt alegerea perfectă. De la facilitățile la nivel de cazare pentru copii, până la meniurile special concepute pentru copii și scaune speciale, acestea au ca scop preluarea grijilor de la părinți. Sunt hoteluri în cadrul căreia se găsesc cluburi destinate exclusiv copiilor, unde se derulează activități creative, jocuri și sporturi de echipă. Accesul este gratuit pentru familiile cazate.
  • Relaxare extra (spa, săli de sport): chiar dacă alegem să ne petrecem concediul pe litoral, nu vom dori să stăm în permanență la plajă. Pe lângă asta, apare adesea nevoia de alt tip de relaxare, poate prin sport sau acces la spa, iar aici intervin cu succes sălile de sport din cadrul hotelului, cât și sauna. Sunt persoane care preferă să își înceapă ziua cu sport pentru a avea energie întreaga zi, iar faptul că ne aflăm în concediu nu trebuie să ne oprească din a derula activitățile care ne fac plăcere.
Articole recomandate:
IT-Sh.ro iti ofera posibilitatea de a plati in rate si de a inchiria echipamente pentru sediul firmei

Facilitățile de care se poate beneficia într-un hotel all inclusive din Venus sunt multiple, cele menționate însă sunt doar o parte din ele, fiind de asemenea, și cele mai căutate de către turiști.

Hotelul Melodia din Venus oferă turiștilor servicii complete, pentru toate vârstele. Familiile sunt întâmpinate cu servicii de cazare de calitate, iar activitățile care pot fi derulate în cadrul acestuia sunt potrivite oricărei categorii de vârstă. În timpul în care părinții se relaxează la sala de sport sau la saună, copiii pot participa la activități destinate lor, în cluburile de copii din cadrul hotelului.

Hotelul Melodia se găsește pe Strada Gala Galaction, Venus 905504, iar pentru informații și rezervări se poate contacta telefonic personalul hotelului, la numărul: + 0800 473 383.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here