Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, vine și momentul în care va trebui să planifici mesele festive, vizitele la cei apropiați și cadourile. Atunci când te gândești la mesele în familie, mâncarea copioasă, deserturile savuroase și băuturile festive îți apar în fața ochilor. Pentru o masă reușită, va trebui să satisfaci toate gusturile culinare, dar și pe cele în materie de băuturi. De aceea, un whiskey de calitate nu trebuie să lipsească de pe masă.

Jack Daniel’s pret

”Regele” băuturilor

Cu siguranță nu este nicio exagerare atunci când te gândești la Jack Daniel’s ca la una dintre băuturile de top în materie de whiskey. Este cea mai iubită băutură de pe glob, iar brandul este cunoscut în toate colțurile lumii. Acest lucru se datorează atât întemeietorului afacerii, Jasper Newton Daniel, cât și calității deosebite a băuturii.

Savurează Jack Daniels pret de câteva momente împreună cu cei dragi, înainte sau după masa festivă și vei descoperi savoarea inconfundabilă a celui mai iubit whiskey. Vei înțelege de ce această băutură este asociată cu momentele plăcute, cu prietenia și cu camaraderia. De-a lungul timpului, Jack Daniel’s a fost băutura preferată a unor personalități marcante, precum Frank Sinatra.

Nicio masă în familie fără ”Gentlemanul” Jack

În magazinul online BeiCeVrei vei regăsi băutura ta preferată – Jack Daniel’s la preț avantajos. De asemenea, poți încerca o varietate de sortimente ce se întrec în calitate și savoare. De exemplu, poți încerca Gentleman Jack. Acesta este alegerea potrivită pentru cei care încearcă pentru prima oară un whiskey american.

Așa că, dacă printre invitați se numără persoane care nu au făcut cunoștință cu acest tip de băutură, sortimentul Gentleman este cel mai potrivit. El poate fi consumat sec sau într-un cocktail elegant numit Manhattan, creat și inspirat de către gentilomul rafinat, care alege întotdeauna o băutură pe măsura caracterului său.

Articole recomandate:
Accesoriile pentru căști vă salvează de o investiție - PadForce dă valoarea căștilor voastre vechi

Whiskey: asocieri culinare

Fie că alegi o sticlă de Jack Daniel’s după preț sau după sortiment, va trebui să ții cont de mâncărurile cu care acesta se poate asocia. Iată ce recomandă specialiștii!

Carne de porc – O asociere de succes este cea dintre carnea de vânat sau friptura de porc și whiskey. Poți servi cotlete sau costițe de porc. Aceste feluri de mâncare acompaniază perfect bourbonul.

Brânză sau cașcaval – O combinație cu care nu ai cum să dai greș este cea dintre whiskey și diferite tipuri de brânzeturi. Poți alege brânza cu mucegai, pentru un gust intens, sau ceva mai fin, cu o aromă mai subtilă, precum brie. De asemenea, poți folosi whiskey-ul de Tennessee pentru a prepara o rețetă delicioasă de cremă de branză pe care să o folosești într-un desert.

Atunci când savurezi un pahar de Jack Daniels preț de câteva clipe, închide ochii și lasă-te pradă aromelor. Pentru o masă cu adevărat inedită, poți încerca să servești sushi drept aperitiv. Chiar dacă nu face parte din lista mâncărurilor tradiționale, vei observa că acest fel se potrivește de minune cu whiskey-ul american. Această mâncare va amplifica și va ”dezlănțui” toate aromele dintr-un pahar de Jack Daniel’s.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here