Sezonul rece vine cu o avalanșă de surprize în materie de lenjerii de pat. De la mic la mare, fiecare așteaptă un cadou cât de mic, iar reducerile din această perioadă te îndeamnă la cumpărături. Dar care crezi că sunt cele mai îndrăgite și cumpărate modele în această iarnă? Iată 3 dintre cele mai de succes!

  1. Lenjerii de pat Cocolino, pufoase și călduroase

Cocolino, cunoscut și sub denumirea de Fleece, este un material foarte apreciat în sezonul rece. Copiii îl iubesc în mod deosebit, datorită texturii pufoase, care îți lasă impresia că te-ai corcolit în brațele unui ursuleț de pluș. Materialul gros te încălzește și îți oferă un somn relaxant și odihnitor. Cu siguranta vei avea cele mai plăcute vise atunci când vei dormi într-un așternut Cocolino.

Textura catifelată a acestui material este foarte plăcută la atingere și își păstrează finețea chiar și după mai multe spălări. Nu se șifonează și nu necesită călcare. Lenjeriile Cocolino se găsesc într-o varietate foarte bogată de culori și imprimeuri. E imposibil să nu găsești un model care să se potrivească dormitorului tău! Substanțele folosite la imprimarea elementelor de design sunt non-toxice și antialergice. De asemenea, materialul nu provoacă alergii sau afecțiuni ale sistemului respirator. Iarna aceasta, lasă-l pe Cocolino să se ocupe de somnul tău!

  • Lenjerii de pat din finet cu două fețe și imprimeuri captivante

Așternuturile din bumbac finet sunt la mare căutare acum. Multitudinea imprimeurilor și a culorilor, contrastele atractive dintre nuanțele folosite, toate acestea le fac să fie foarte îndrăgite de toți membrii familiei.

Copiii sunt extrem de încântați de animăluțele care acompaniază simfonia culorilor. Iepurașii, cățeii, pisicuțele, vulpile, ursuleții sau maimuțelele înveselesc materialul de calitate din finet. De asemenea, elementele florale și formele geometrice sunt des solicitate de adulți.

Articole recomandate:
Dictionar roman german

Bumbacul finet este un material care a revoluționat piața lenjeriilor și are numeroase avantaje datorită texturii speciale. Nu irită pielea și este ideal pentru cei care suferă de diverse alergii. În general, așternuturile din finet au în compoziție 72% bumbac și 28% microfibră. Acestea rezistă în timp, nu își deteriorează structura, nu intră la apă, iar țesăturile devin tot mai fine după fiecare spălare. Sunt foarte ușor de întreținut și nu se șifonează. Adu un suflu nou dormitorului tău cu un set de lenjerii dintr-un material obținut din bumbac 100%.

  • Lenjerii de pat din bumbac satinat superior

Lenjeriile din bumbac satinat sunt printre cele mai elegante articole. Se remarcă prin rafinament și finețe, sunt delicate la atingere și prietenoase cu pielea. Pot absorbi până la 70% din umiditatea corpului, fără a te mai confrunta cu transpirația nocturnă și disconfortul creat de aceasta.

Culorile și imprimeurile sunt demențiale! Această categorie abundă în elemente artistice spectaculoase, care în combinație cu materialul lucios capătă o strălucire fermecătoare. Modelele în relief, liniile, modelele florale și cele inspirate din natură, formele abstracte sau cele geometrice, elementele haioase, dar și cele elegante vor face spectacol în dormitorul tău sau cel al juniorului.

Aruncă o privire pe catalogul așternuturilor de sezon și garantat nu vei pleca cu coșul gol. Oferă-ți un cadou frumos de sărbători și înveselește-ți iarna. Vei vedea chiar tu cum pot niște lenjerii de pat să îți aducă un vibe bun în fiecare seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here