Atunci când vrei să mărunțești tutun într-o manieră simplă, rapidă și eficientă, care să nu lase prea multă dezordine în urmă, cea mai bună alegere este reprezentată de un grinder de tutun. De altfel, acest accesoriu nu ar trebui să lipsească din trusa unui fumător pasionat.

Totuși, alegerea unui astfel de produs se poate dovedi o sarcină destul de dificilă, având în vedere oferta variată de pe piață. În cazul în care dorești să achiziționezi un astfel de produs pentru tine ori pentru a-l oferi cadou cuiva apropiat, ai ajuns unde trebuie. În cele ce urmează, specialiștii magazinului online LegalizeIt îți vor spune tot ce trebuie să știi despre un grinder tutun.

grinder tutun

Clasificare

Înainte de orice, trebuie să știi că astfel de produse sunt împărțite în funcție de mărime, de modul de compartimentare, precum și de materialul din care sunt confecționate. Iată mai multe detalii!

În funcție de mărime

  • Mici. Cu un diametru cuprins între 30 și 40 mm, grinderele mici sunt ușor de transportat, fiind preferate de persoanele cu un stil de viață activ. Aici sunt incluse și cele de tip card, care încap chiar și în portofel.
  • Medii. Acestea au diametrul cuprins între 30 și 40 mm. Dacă alegi un grinder de tutun de dimensiuni medii, îl vei putea lua cu tine oriunde mergi și vei avea destul spațiu pentru a măcina între 2 și 3 grame de tutun.
  • Mari. Având o dimensiune de peste 60 de mm, acestea sunt utilizate pentru a mărunți cantiăți mai mari de tutun. În general, sunt extrem de durabile și sunt recomandate pentru serile petrecute alături de prieteni.

În funcție de numărul de compartimente 

  • Din două părți. Simplu de utilizat, acestea sunt formate din două părți, iar fiecare dintre acestea dispune de dinți. Motivele pentru care acest model este deosebit de popular sunt atât prețul, cât și faptul că sunt ușor de curățat.
  • Din trei părți. În plus față de modelul anterior, un grinder de tutun alcătuit din trei părți include un compartiment în care se depozitează materialul înainte și după ce a fost măcinat.
  • Din patru părți. Spre deosebire de modelele discutate anterior, această variantă dispune de o sită destinată colectării polenului. 
Articole recomandate:
Fă-ți cadou de Crăciun o bandă de alergat! De ce e cea mai chibzuită investiție?

În funcție de materialul din care sunt confecționate.

  • Din acrilic (plastic). Dacă vrei să achiziționezi un grinder tutun ieftin, alege unul confecționat din acrilic sau plastic, care este extrem de practic. 
  • Din aluminiu. Probabil cel mai popular model, acesta este rezistent și are un preț accesibil.
  • Din lemn. Cu un design special, acestea sunt, de cele mai multe ori, manufacturate și dispun de diferite detalii interesante. Nu sunt la fel de durabile ca cele din aluminiu, însă înfățișarea lor originală compensează acest aspect!
  • Din piatră. Mult mai rare, aceste accesorii sunt ideale pentru persoanele care vor să iasă în evidență și care apreciază obiectele speciale. În plus, avantajul lor este reprezentat de faptul că sunt atât rezistente, cât și eficiente. 

Cum întreții corect acest produs?

Pentru a te putea bucura pentru un timp îndelungat de dispozitivul tău preferat, este important să îl întreții corespunzător. Curăță-l în mod regulat fie cu un produs special, fie cu o soluție pe care ai pregătit-o la tine acasă. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect sau dacă îți dorești să descoperi mai multe modele, accesează cu încredere magazinul online LegalizeIt. Aici vei găsi toate produsele și informațiile de care ai nevoie!

Articol realizat de www.iagency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here