În cadrul oricărui business, se impune susținerea anumitor prezentări, fie în fața membrilor din echipă, fie pentru partenerii de afaceri. Dacă, până acum, apelai la PowerPoint pentru a ilustra principalele argumente din discursul tău, trebuie să știi că a venit momentul să actualizezi maniera în care susții o prezentare și să apelezi la o modalitate mult mai interactivă.

Din acest motiv, ar trebui să utilizezi o tabla magnetica. Prin intermediul acesteia, vei reuși să creezi o prezentare interesantă, care va capta atenția audienței tale din prima până în ultima clipă. Confecționată din straturi multiple și materiale feromagnetice, aceasta este vopsită cu substanțe speciale și este intercalată cu straturi de carton. 

tabla magnetica

Descoperă mai multe despre acest accesoriu deosebit de util în continuare!

Cum poți utiliza o tablă magnetică pentru a crea prezentări convingătoare?

După cum este sugerat și de numele acestui accesoriu, un astfel de produs este utilizat pentru a afișa diferite detalii și informații prin intermediul magneților. Inițial, astfel de table au fost utilizate în sistemul de învățământ, unde au înlocuit clasicele table negre. Pentru că au devenit extrem de populare, astăzi sunt nelipsite din mediul de afaceri, unde sunt utilizate pentru a nota informații cu ajutorul unor markere speciale. 

Spre deosebire de un flipchart, care este o altă suprafață de scris, acest accesoriu este mult mai funcțional, mai potrivit pentru cei care vor să protejeze mediul înconjurător și, în plus, poate fi folosit și pe post de avizier.

Care sunt criteriile de care trebuie să ții cont când alegi o tablă?

Diferitele modele de tablă magnetică sunt împărțite în funcție de materialul din care au fost confecționate. În funcție de bugetul tău, ai diferite opțiuni la îndemână. De  exemplu, cei care vor să economisească ar trebui să apeleze la o tablă lăcuită. În cazul în care este întreținută corect, aceasta poate rezista până la zece ani, însă trebuie să ții cont de faptul că se zgârie ușor și că trebuie curățată doar cu o soluție specială.

Articole recomandate:
(P) Ce investiții trebuie să faci dacă îți dorești să devii un gamer profesionist?

Cei care folosesc tabla pentru a susține prezentări în mediul business în mod regulat au nevoie de o tablă ceramică. Deși acest model este puțin mai scump, durata sa de viață este mult mai mare și poate ajunge și până la 25 de ani.

O altă variantă deosebit de elegantă este tabla realizată din sticlă. Cu un design special și disponibil în variate culori, un astfel de produs este ideal pentru un birou cu un aspect plăcut. În general, aceste modele vin cu o garanție care acoperă defectele care pot apărea pe suprafața de scriere.

Cum trebuie întreținută o tablă magnetică?

Indiferent de modelul de tablă ales, trebuie să știi că aceasta trebuie îngrijită cu atenție, altminteri se poate strica destul de rapid. Totuși, dacă respecți instrucțiunile din manual, tabla ta va rezista ani la rând, transformând achiziția făcută într-o investiție pe termen lung. De asemenea, este extrem de important să utilizezi doar markeri și bureți speciali pentru aceasta.

Așadar, dacă în cadrul afacerii tale se susțin prezentări în mod regulat, cea mai bună soluție este reprezentată de achiziționarea unui astfel de produs. În cadrul magazinului online Viamond.ro vei descoperi diverse modele de tablă magnetică, potrivite pentru orice buget și orice stil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here