Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite, a devenit, în ultimele decenii, și una din cele mai îndrăgite destinații de vacanță din lume, atrăgând aproximativ 15 milioane de turiști în fiecare an.

Acum, datorită companiei aeriene românești Animawings, și tu ai posibilitatea de a cumpăra, la prețuri avantajoase, bilete de avion spre Dubai cu plecare din Aeroportul Henri Coandă și sosire în Aeroportul Internațional Dubai.

bilete avion Dubai

Care e cea mai potrivită perioadă pentru o vacanță?

Cei mai mulți turiști aleg să își cumpere bilete avion Dubai în perioada noiembrie-martie, când pot să profite din plin de toate facilitățile oferite de acest oraș fascinant. Clima este mai blândă decât în restul anului, astfel că poți să eviți o căldură excesivă. 

Tot acum, în vârful sezonului turistic, sunt organizate o serie de evenimente interesante, precum Dubai Shopping Festival, un eveniment cu durata de o lună, timp în care magazinele oferă atât reduceri semnificative, cât și premii foarte interesante. În plus, sunt organizate frecvent diferite activități dedicate familiilor, precum și focuri de artificii.

Pe de altă parte, sezonul cald vine, la rândul său, cu propriile atracții. Temperaturile din perioada aprilie-octombrie sunt ceva mai ridicate, însă și atunci se organizează festivaluri interesante, precum Dubai Summer Surprises. 

Minunile arhitecturii contemporane

Odată ce ai avut inspirația să cumperi bilete de avion spre Dubai, cu siguranță te vei bucura de priveliștea unora dintre cele mai cunoscute clădiri din întreaga lume. Dacă în Europa mergi să vizitezi vechi catedrale și muzee spectaculoase, orașul din Emirate te atrage cu clădiri construite chiar în epoca noastră, într-un stil impresionant.

Aici se află Burj Khalifa, o clădire cu o înălțime de peste 800 de metri, cu 163 de etaje și 300 de camere. Restaurantul se află la o înălțime de 442 de metri, oferind o experiență unică. Panorama deosebită și fotografiile pe care le poți realiza de aici nu se pot compara cu nimic altceva.

Articole recomandate:
Clinica care îți pune la dispoziție cel mai expert veterinar Suceava

O altă clădire simbol a turismului contemporan este Burj Al Arab, un hotel atât de luxos, încât este considerat singurul din lume care oferă facilități de 7 stele. Construit pe o insulă artificială, este legat de continent printr-un pod privat arcuit. 

De cu totul altă factură este hotelul Emirates Palace, care nu se remarcă prin înălțimea deosebită, ci evoluează mai degrabă pe orizontală. Arhitectura este una fabuloasă, cu atenție acordată fiecărui detaliu, iar în interior există numeroase cafenele de lux, unde te poți bucura de o cafea servită chiar în regiunea în care a fost descoperită această licoare sau de un ceai aromat. 

Paradisul cumpărăturilor

Odată ce ai cumpărat bilete de avion spre Dubai, trebuie să știi că vei ajunge în capitala de shopping a Orientului Apropiat. Aici există peste 70 de centre comerciale, inclusiv Dubai Mall, considerat cel mai mare din lume. Alte centre comerciale care îți vor atrage atenția sunt Lamcy Plaza, Wafi Shopping Mall, Burjuman Center sau Al-Ghurair City.

Piețele din oraș oferă, de asemenea, o experiență fabuloasă, indiferent dacă e vorba despre cele în care se comercializează bijuterii din aur sau despre cele specializate pe vânzarea de mirodenii specific orientale, de parfumuri sau de haine. 

Ajuns la destinație, vei descoperi cu siguranță multe alte locuri interesante, care îți vor oferi o experiență completă și te vor face să fii recunoscător că ai avut inspirația să achiziționezi bilete avion Dubai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here