Deși trăim într-o era digitală, actele cele mai importante sunt încă depozitate în format fizic. De aceea, majoritatea firmelor se confruntă cu un volum uriaș de documente. Acestea trebuie arhivate într-un mod eficient, pentru a putea rămâne departe de persoanele neautorizate. De asemenea, este necesară o structură de organizare. Iată de ce un fișet metalic reprezintă o soluție excelentă pentru ambele probleme!

De ce să achiziționezi mobilier metalic?

În cazul în care ești manager, atunci știi deja cât de dificil poate fi să ajungi la contractele sau raporturile de lucru potrivite. Obiectele de mobilier te ajută să economisești timp și să-ti crești nivelul de productivitate, deoarece hârtiile nu se mai află pe birou. Totuși, un dulap din lemn nu reprezintă mereu cea mai potrivită alternativă. Acesta are prețul mai mic, dar nu rezistă în timp și nici nu oferă un nivel mare de siguranță. 

Pe de altă parte, modelele de fiset metalic sunt tratate în mod special pentru a face față agenților corozivi, datorită construcției din oțel. Unele modele dispun inclusiv de picioare, ceea ce oferă protecția suplimentară pentru partea inferioară. În plus, certificările ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management atestă un comportament adecvat în mediul de lucru pentru utilizatori.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi produsul?

În primul rând, este necesar să iei în calcul dacă un fișet metalic a fost deja asamblat sau nu. În situația în care nimeni nu a sudat suprafața, ai nevoie de o investiție suplimentară în montaj. Asigură-te că angajezi o persoană cu experiență în domeniu, deoarece greșelile pot duce la deteriorări ale materialului și defecțiuni pe termen lung. Un alt criteriu pe care să-l iei în calcul este numărul de polițe. Fișetele metalice cu 4 rafturi sunt cele mai spațioase, majoritatea suportând o greutate de peste 40 de kilograme. Așadar, ai posibilitatea de a adăuga și alte obiecte voluminoase de lucru pe un anumit raft, deoarece produsul nu cedează la acestea. 

Articole recomandate:
Apeleaza la specialisti cu experienta daca vrei sa ai propriul magazin online de succes

O altă opțiune este să achiziționezi un model cu seif, care să dispună de încuietoare separată. Un astfel de fișet metalic este ideal pentru cei care au bunuri de valoare și își doresc să le țină la distanță față de ceilalți. Indiferent de preferințe, garanția se aplică doar în conformitate cu regulamentul. Aceasta poate ajunge până la 3 ani și te ajută să treci peste situațiile neprevăzute mai ușor. 

La ce prețuri să te aștepți?

Prețul de pornire pentru un fișet metalic cu 4 rafturi este de 724,49 lei. În funcție de compartimentare, dimensiuni și alte specificații tehnice, acesta poate ajunge să se dubleze sau chiar să fie triplu. O asemenea investiție îți permite să te bucuri de un spațiu mare de depozitare și de un nivel de siguranță sporit. Închiderea poate fi realizată printr-un mâner cu butuc și 2 chei sau printr-un sistem în 3 puncte.  

În cazul în care clasificarea documentelor reprezintă o prioritate, aceste piese de mobilier îți ușurează munca. Construcția durabilă este garantată prin tabla de oțel de primă calitate, iar ușile dublu ranforsate dotate cu fante de aerisire permit o circulație optimă a aerului. Alege-ți modelul preferat și ai parte de livrare gratuită direct la ușa biroului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here