Pandemia de COVID-19 a afectat multe sectoare de activitate, dar nu și industria divertismentului online pentru adulți. În timp ce unele companii au fost nevoite să micșoreze salariile angajaților, să facă concedieri sau chiar să își închidă porțile definitiv, studiourile de videochat fac tot mai multe angajări, oferind avantaje de nerefuzat. 

Câștigurile modelelor online nu s-au micșorat în această perioadă, ba chiar au crescut, deoarece oamenii au petrecut mai mult timp acasă și, implicit, mai mult timp pe site-urile de videochat. Bărbații și-au dorit să aibă conversații interesante cu femei frumoase, iar modelele online le-au îndeplinit această dorință. 

videochat

Venitul minim garantat este de 1000 de euro pe lună

Femeile care aleg să facă parte din echipa unui studio cu renume, așa cum este Studio 20, se bucură în primele luni de activitate de un venit minim garantat. Ele câștigă 1000 de euro pe lună, indiferent de performanța lor în domeniu. 

Acesta este un beneficiu care le oferă răgazul de care au nevoie pentru a se obișnui cu echipa și activitatea, fară să fie stresate din pricina banilor. Venitul minim le ajută să-și acopere cheltuielile lunare (chirie, utilități, mâncare, ieșiri în oraș etc.) până când acestea știu exact ce au de făcut în fața camerei web pentru a atrage cât mai mulți membri și pentru a obține încasări impresionante. 

Modelele cu experiență au câștiguri lunare de ordinul miilor de dolari

Venitul unui model online este variabil. Acesta depinde de efortul depus, de timpul petrecut online și de experiență. Modelele care au devenit cunoscute pe site-urile de videochat au încasări care depășesc de multe ori chiar și 10.000 – 15.000 de dolari pe lună. Aceste sume fabuloase le oferă posibilitatea de a duce un trai de lux, în care niciun răsfăț nu reprezintă ceva imposibil de realizat!

Articole recomandate:
Blocheaza lumina albastra cu ochelarii Gunnar de protectie pentru calculator

Ele își achiziționează case, mașini, merg în vacanțe scumpe și au grijă de imaginea lor, prin tratamentele făcute la saloanele de înfrumusețare. În plus, femeile care au visat mereu să aibă un business strâng bani pentru a-și îndeplini acest vis. Modelele online care se implică cu adevărat în ceea ce fac reușesc să-și construiască un viitor frumos, fară griji de ordin financiar!

Efortul este răsplătit prin bonusuri!

Studio 20 este un studio cu peste 20 de ani vechime în domeniu, fapt reflectat în beneficiile pe care le oferă. Unul dintre cele mai importante este reprezentat de bonusuri. Modelele online care lucrează aici primesc un comision în funcție de experiența lor, dar și de performanța în domeniu. Așadar, femeile care petrec multe ore online și fac tot posibilul pentru a avea cât mai mulți admiratori sunt recompensate prin încasări mai mari!

Contractul este 100% legal

Cine alege să facă videochat nu va lucra “la negru” așa cum au mulți impresia. Acesta este un domeniu reglementat prin lege, așa că modelele online semnează un contract 100% legal chiar din prima zi de activitate. Prin urmare, ele pot avea siguranța că drepturile lor vor fi respectate de către studioul ales. Mai mult decât atât, modelele online semnează din 2 în 2 săptămâni un act adițional în care apar toate câștigurile lor, dar și taxele plătite către stat. 

Acestea fiind spuse, videochatul reprezintă o soluție bună pentru orice persoană care își dorește un job stabil, legal, care să fie bine plătit, chiar și pe timp de pandemie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here