Una dintre cele mai profitabile și poate surprinzătoare investiții pe care le poți face pentru afacerea ta se referă la utilizarea unui dozator de apă la birou. Acest dispozitiv este deosebit de practic, poate influența pozitiv sănătatea ta și a angajaților tăi, poate crește nivelul de productivitate și contribui la menținerea unei atmosfere pozitive la locul de lucru.

De altfel, datorită multiplelor sale avantaje, un dozator nu ar trebui să lipsească din niciun birou. Totuși, dacă acest dispozitiv nu există încă la locul tău de muncă sau dacă ai achiziționat unul recent, este important să cunoști câteva detalii importante despre utilizarea sa. Așadar, iată câteva informații esențiale!

Cum alegi cel mai bun model de dozator apa birou?

Din moment ce dozatorul va fi utilizat la locul de muncă, este important să te îndrepți spre un model rezistent și performant, care să ofere atât apă rece, cât și fierbinte. Una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai dispoziție este reprezentată de unul dintre dispozitivele produse de Oasis, Electron sau Nautilus. Alege un producător de încredere și ai garanția faptului că ai investit într-un dozator rezistent!

Iată cum poți fi sigur că vei consuma apă de calitate superioară!

Odată ce ai achiziționat un dozator de apă la birou, este important să te asiguri că tu și cei cu care lucrezi consumațiexclusiv apă de calitate superioară. Din acest punct de vedere, te poți baza pe compania H2On. În 2021, apa produsă de acest brand 100% românesc a fost distinsă, pentru al treilea an consecutiv, cu titlul Superior Taste Award, oferit de către prestigiosul International Taste Institute.

Articole recomandate:
Care este cel mai bun moment să achiziționezi bilete de avion spre Dubai?

În plus, această apă este microbiologic pură și poate fi băută de către oricine, inclusiv de către bebeluși sau femei însărcinate. Apa H2On este recomandată și promovată de către figuri celebre din spațiul cultural românesc. Aceasta este disponibilă în bidoane de 19 litri, confecționate exclusiv din tritan sau policarbonat, un aspect esențial pentru sănătate pe termen lung.

Câte bidoane de apă ar trebui să achiziționezi lunar?

Atunci când vine vorba despre numărul de bidoane necesare pentru un dozator de apă la birou, trebuie să știi că nu există nicio regulă. În general, cei care dețin sau administrează o afacere comandă câte 3-4 bidoane o dată la două săptămâni, însă acest număr poate varia în funcție de câți angajați sunt la birou, care este profilul afacerii și așa mai departe.

Din fericire, dacă vei colabora cu H2On, vei avea parte de un avantaj unic în România din moment ce acest brand livrează produsele în aceeași zi în care plasezi comanda. Așadar, dacă se întâmplă să consumi rezerva de apă mai devreme decât te așteptai, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că H2On va fi întotdeauna acolo pentru tine.

Așadar, dacă ai nevoie de un dozator de apă pentru birou, poți apela cu încredere la H2On. În cadrul acestei companii, vei găsi nenumărate oferte care îți permit să te bucuri de cele mai bune sortimente de cafea și ceai de la LavAzza, Julius Meinl și illy. În plus, ai posibilitatea de a achiziționa sau de a închiria un espressor profesional. Accesează acum platforma online a companiei online H2On și vei descoperi cele mai avantajoase oferte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here