Atunci cand iti amenajezi dormitorul trebuie sa te straduiesti sa faci o investitie intr-o saltea de calitate care sa te ajute sa te odihnesti pe timpul noptii. Saltele cu memorie, saltelele ortopedice ce utilizeaza tehnologii de ultima generatie sunt doar cateva exemple de modele ce iti pot asigura confortul de care ai nevoie ca sa ai parte de un somn neintrerupt.

Sa spunem ca ai cumparat o saltea de calitate, insa suportul oferit de aceasta nu iti este pe plac ori materialul din care este fabricata nu este suficient de respirabil si te trezesti transpirat, fapt pentru care somnul tau este deranjat. Ce faci in acest caz – mai ales daca nu ai posibilitatea de a returna si inlocui salteaua? Un topper saltea este solutia care va remedia imediat situatia si tu o sa ai parte in sfarsit de acel somn de calitate. Topper-ul este practic o componenta adiacenta care se plaseaza peste saltea pentru a-i imbunatati acesteia caracteristicile.

Topper-ul nu este o husa de protectie

Chiar daca topper-ul prelungeste durata de utilizare a saltelei pentru ca o protejeaza de uzura, nu trebuie confundat cu husa de protectie. O husa este un simplu material, foarte subtire, care protejeaza salteaua de pete sau de umiditate, insa nu are alte calitati.

In schimb, un topper poate sa regleze duritatea saltelei in functie de materialul pe care il alegi. Daca nu esti multumit pentru ca salteaua recent cumparata este prea tare pentru gustul si nevoile tale, poti adauga peste aceasta un topper cu o structura mai moale care sa iti ofere confortul dorit. De asemenea, topper-ul ofera amortizare suplimentara si te ajuta sa te odihnesti mai bine.

Articole recomandate:
Munca într-un studio de videochat nu te va surmena, așa cum se întâmplă în alte domenii!

Cum alegi topper-ul

In functie de nevoile pe care le ai, poti alege un topper potrivit pentru salteaua pe care o ai in dormitor. Exista trei tipuri de materiale, latex, spuma de memorie sau burete. Daca doresti sa nu simti atunci cand partenerul tau se misca in pat, un topper din latex are aceasta calitate de a oferi suport atunci cand este asezat peste saltea. Topperele din burete sunt deosebit de confortabile, in timp ce un topper din spuma de memorie imita calitatile saltelei din acelasi material, insa costul este semnificativ mai mic.

Fiecare detaliu conteaza atunci cand vine vorba de odihna, iar suprafata pe care dormi cu atat mai mult. O saltea de calitate poate sa fie imbunatatita cu un topper care sa aiba caracteristicile pe care le cauti. In plus, durata de viata a saltelei este prelungita atunci cand adaugi un strat in plus care, pe deasupra, sporeste confortul si calitatea somnului.

Fara sa cheltui sume foarte mari de bani, cu un topper adaugi acele calitati care ai impresia ca lipsesc de la salteaua din dormitor. Poate nu ai un buget suficient pentru a cumpara salteaua mult-visata chiar in acest moment sau simti nevoia de o imbunatatire mai putin costisitoare. In acest caz topper-ul este solutia de care ai nevoie, o solutie pe cat de durabila, pe atat de confortabila si de practica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here