Contextul sanitar și economic actual nu este chiar cel mai indicat pentru deschiderea unui business în domeniul ospitalității, fie că vorbim despre un restaurant, o pizzerie, o patiserie, o cofetărie sau un fast food. Cu toate acestea, dacă aveți planul trasat demult, v-ați făcut toate calculele și ați luat toate măsurile de precauție necesare, nici chiar o pandemie aflată în plină desfășurare nu vă poate stăvili avântul antreprenorial. În mod normal, aceste afaceri sunt printre cele mai profitabile, iar dumneavoastră puteți lua un avans important în fața competiției, dacă vă pregătiți terenul, atât la propriu, cât și la figurat, încă de pe acum.

Citind acest articol în continuare, veți afla ce echipamente HoReCa vă sunt necesare pentru deschiderea fiecărui tip de unitate de alimentație publică în parte. Sugestiile sunt făcute de Fresco Expert, companie care susține încă din 1992 geniul în bucătăriile profesionale din România și oferă clienților săi, localuri mai mici sau mai mari, produse de ultimă generație, de la marile branduri recunoscute la nivel internațional în domeniu. Astfel, aveți garanția unei achiziții rentabile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, la un preț corect, cu certitudinea fiabilității dispozitivelor și a unei durate îndelungate de viață a acestora.

Echipamente HoReCa de bar. În această categorie, intră mixerele și blenderele profesionale (pentru prepararea smoothie-urilor), dispenserele și dozatoarele de băuturi, mașinile de lustruit pahare și tacâmuri, întrucât toate acestea trebuie să strălucească, dar și mașinile de cuburi de gheață, care nu pot lipsi dintr-un bar, nici măcar pe perioada iernii. De asemenea, aveți nevoie de storcătoare de citrice, întrucât portocalele și lămâile sunt „vedetele” oricărui fresh, precum și de pannini (grill de contact), pentru sandviciuri gustoase, preparate rapid;

Articole recomandate:
Textilele de calitate pentru acasă - Finette îți aduce totul la un click distanță

Echipamente HoReCa pentru pizzerie/brutărie. În primul rând, aici intră cuptoarele specializate de pizzerie, respectiv brutărie, de capacitate mare și cu funcții performante precum controlul separat al temperaturii. De asemenea, categoria include malaxoare (pentru pregătirea aluatului), porționatoare și formatoare de aluat, mese de preparare, răzătoare de cașcaval/parmezan, hote, suporturi, ustensile și accesorii pentru cuptoare. Toate acestea garantează rezultate nu numai delicioase, ci și rapide, pe placul oricărui client, oricât de exigent;

echipamente horeca

Echipamente HoReCa pentru patiserii, cofetării și gelaterii. Mixerele planetare, malaxoarele, porționatoarele și formatoarele de aluat, dispenserele, mașinile pentru creme și pentru topit-temperat ciocolata nu pot lipsi din astfel de unități de alimentație publică. De asemenea, nici mașinile, formele și ustensilele pentru tarte, respectiv vitrinele de expunere (cu păstrarea temperaturii scăzute). După cum știți, în spatele prăjiturilor și înghețatelor apetisante și îmbietoare stă multă muncă din partea angajaților dumneavoastră;

Echipamente HoReCa de fast food. Nu în ultimul rând, dacă țintiți să deschideți un fast food, până să vă bucurați de profituri uriașe, datorită apetenței românilor pentru acest tip de mâncare, va trebui să achiziționați aparate de shaorma/kebab, rotisoare profesionale, friteuze (pentru carne, cartofi și alte legume), dar și ambalajele biodegradabile pentru home delivery, în conformitate cu cele mai noi standarde eco/bio la nivel european. Toate echipamentele HoReCa enumerate anterior vin însoțite de garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here