Știai că aproximativ 95% dintre comercianți folosesc conținutul video pentru a-și promova afacerea? Orice antreprenor care își dorește să crească o afacere de succes va trebui să se adapteze acestei noi tendințe. Marketingul este un domeniu vast și dinamic. Strategiile se schimbă constant și se adaptează noilor trenduri, tehnologii și preferințe. În prezent, atenția agențiilor de marketing se îndreaptă către mediul online.

 

Care este secretul din spatele videoclipurilor virale?

 

Cu siguranță ai dat „like” și „share” cel puțin unui videoclip foarte popular. În acel moment, ai contribuit la popularizarea lui, „ajutându-l” să devină vizibil unui număr cât mai mare de oameni. Acesta este un videoclip viral. Caracteristicile lui de bază sunt expunerea masivă, popularizarea constantă și rapidă. Dar te-ai gândit vreodată cum a fost realizat? Ar trebui să știi că, în spatele unui filmuleț de câteva minute, stă un efort susținut.

 

O agentie video marketing te poate ajuta să beneficiezi de pe urma unui videoclip similar. Profesioniștii cu experiență în domeniu elaborează un concept pe care îl pun în practică astfel încât să fie relevant pentru un număr cât mai mare de oameni, să facă apel la anumite valori comune și în același timp să fie succint și ușor de urmărit. Acest lucru nu este ușor de făcut.

agentie video marketing

Cum te poate ajuta o agenție de video marketing?

 

Marketingul digital reprezintă o formă de artă modernă. Specialiștii trebuie să găsească cea mai potrivită modalitate de a exprima esența afacerii tale, iar apoi trebuie să înțeleagă care sunt canalele cele mai eficiente pentru distribuirea mesajului. Pentru asta va trebui să existe o înțelegere foarte bună a publicului țintă și a produselor/serviciilor pe care le oferi. Odată identificat publicul, specialiștii vor realiza un conținut calitativ și relevant.

 

O agenție de video marketing înțelege faptul că trebuie să interacționezi constant cu publicul tău. Este important ca brandul tău să fie vizibil și accesibil. Prin intermediul conținutului video, le permiți oamenilor să cunoască în mod nemijlocit aspecte ale brandului tău. Videoclipurile reprezintă o invitație către clienți de a cunoaște îndeaproape și de a interacționa cu serviciile sau produsele pe care le oferi.

Articole recomandate:
Dictionar roman german

 

Posibilitatea de a ajunge la clienți este destul de limitată pentru un brand fără notorietate. Mediul online este saturat de filmulețe, reclame și oferte care mai de care mai atrăgătoare. Ca să poți ieși în evidență, ai nevoie de ajutorul celor care cunosc dedesubturile industriei. Specialiștii înțeleg faptul că oamenii devin loiali unui brand care s-a dovedit de încredere. Aceștia sunt mult mai puțin dispuși să experimenteze și să riște să piardă bani munciți. Astfel, o agenție de video marketing va avea misiunea de a concepe un conținut care să evidențieze calitățile produselor sau serviciilor tale.

 

Tipuri de videoclipuri

 

Succesul conținutului video este dovedit de statistici. Acesta este mult mai accesibil, presupune un efort minim din partea celui care îl vizionează și, în plus, platformele de social media încurajează acest format, în detrimentului celui scris.

 

Cea mai bună modalitate prin care poți capta atenția și prin care poți câștiga încrederea clienților este prin videoclipurile educative sau prin tutoriale. O reclamă directă la un produs poate fi mult mai descurajantă decât un filmuleț în care oamenii învață lucruri noi. Un alt tip de conținut video pe care o agenție video marketing îl poate crea este acela care adresează o problemă socială actuală. Asocierea unui brand cu o anumită tematică poate avea rezultate extrem de valoroase.

 

Indiferent de specificul conținutului, poți fi sigur că profesioniștii vor analiza toate aspectele și vor realiza cea mai bună variantă pentru tine și pentru afacerea ta.

 

Articol realizat de www.iagency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here