Îți dorești să înveți sau să-ți perfecționezi limba engleză, însă niciodată nu ai avut fonduri disponibile? Nu pierde ocazia! Be smart! Roagă-l pe Moș Crăciun ca anul acesta să-ți pună sub brad un abonament la cursuri de engleză în București!

 

Cu toate că ar trebui să reprezinte prioritatea noastră, de cele mai multe ori, punem investiția în propria dezvoltare pe ultimul loc. Dar acum e timpul tău și nu trebuie să scapi ocazia! Cere-i Moșului să-ți aducă în dar de Crăciun un abonament la cursuri engleza Bucuresti și îndeplinește-ți dorința de a învăța sau de a-ți perfecționa engleza.

 

3 motive pentru care trebuie să urmezi astfel de cursuri

 

  1. Îți oferi șansa obținerii unui job mai bun și mai bine plătit – este unul dintre motivele cheie cu care îți poți justifica investiția în tine. Dar cum Moș Crăciun e darnic și iubitor, lui nu trebuie să-i justifici nimic. Trebuie doar să menționezi ce-ți dorești și cadoul este al tău!;

 

  1. Îți vei crește stima de sine și vei reuși să îți faci prieteni mai ușor, din toate colțurile lumii – să comunici cu ușurință cu oricine, de oriunde te va ajuta să legi mai ușor relații și, de ce nu, să-ți creezi oportunități de dezvoltare;

 

  1. Vei transforma în realitate o dorință – deși pare puțin lucru, este un pas foarte mare care-ți va da încredere în viitor să lupți pentru obiectivele tale. Vei ști că dacă îți dorești se poate întâmpla, căci acum ai și un exemplu concret, trăit pe propria piele!
cursuri engleza bucuresti

Centrul de limba engleză Flying Colours oferă cursuri de engleză în București atât pentru copii, cât și pentru adulți. Fie că alegi cursurile online, fie pe cele desfășurate în sală, vei beneficia de un corp didactic profesionist, orientat spre dezvoltarea cursanților.

Articole recomandate:
Ce implica noua materie intitulata consiliere si dezvoltare personala?

 

Alege să ceri Moșului sau, de ce nu, să oferi un abonament la cursuri de engleză în București susținute de profesorii Centrului de limba engleză Flying Colours și cu siguranță nu vei regreta. Orele de curs se vor desfășura în grupe de 8-10 cursanți, astfel încât să fie suficient de mulți pentru a participa la cursuri interactive, însă suficient de puțini încât să fie timp pentru toți.

 

Metodele de predare folosite de profesori sunt inovative, iar accentul se pune pe comunicare, creșterea încrederii în sine, performanță și maximizarea rezultatelor. Astfel, poți alege între cursuri online, cursuri pentru copii sau chiar engleză pentru companii.

 

Dacă ai un business, acesta este cel mai inspirat cadou pentru angajații tăi! Investește în dezvoltarea lor și vei investi, implicit, și în dezvoltarea business-ului tău. Centrul de limba engleză Flying Colours oferă cursuri de engleză în București și dezvoltă și susține traininguri și workshop-uri de limba engleză generală și de engleză pentru afaceri, gândite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii.

 

Intră pe site și consultă oferta completă de cursuri engleză București, dar nu numai. Alege să înveți limba engleză într-un mediu autentic, cu metode de predare moderne și axate pe exersarea abilităților conversaționale.

 

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Investește în tine și fă-ți cel mai bun cadou: șansa unui nou început, cu mai multă încredere în propriile abilități și mai multe șanse de construire a unui viitor mai bun și lipsit de stres financiar.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here